ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

anasa gym: Η μεγαλύτερη γκάμα παιδικών προγραμμάτων στην Λήμνο! Οι εγγραφές άρχισαν!

anasa

anasa

ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

5 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΘΕ ΤΜΗΜΑ

ΑΝΕΒΑ ΣΤΟ ΡΙΝΓΚ ΚΑΙ ΝΙΩΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ

ΤΜΗΜΑΤΑ  ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ 6 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ

Το γυμναστήριο anasa gym και η hellas top team, η μεγαλύτερη σχολή μαχητικών αθλημάτων στην Ελλάδα σας περιμένουν στον ανανεωμένο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο του γυμναστηρίου  να διαλέξετε το μαχητικό άθλημα που σας ταιριάζει και να μάθετε όλα του τα μυστικά!

anasa

Ο πτυχιούχος εκπαιδευτής μας Σπύρος Γαλάνης, κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος του προπονητή μαχητικών αθλημάτων με μεγάλη εμπειρία και γνώση θα κάνει τα παιδία σας να αγαπήσουν την αυτοάμυνα αλλά και να τους δώσει όλα εκείνα τα εφόδια που μόνο ο  υγιείς αθλητισμός προσφέρει .

Kick boxing

Πάλη

Μάχη υποταγής –Παγκράτιο

ΜΜΑ

Τα τμήματα θα δημιουργηθούν σύμφωνα με την ηλικία αλλά και την ικανότητα των παιδιών ηλικία, επιδεξιότητα και είναι δυνατόν να τα παρακολουθήσουν και παιδιά με προηγούμενη εμπειρία σε σχολές αυτοάμυνας.

ρινκ

Στον χώρο έχει τοποθετηθεί επαγγελματικό  ΡΙΝΓΚ

Κάθε τμήμα θα ασκείται 5 ώρες την εβδομάδα ( τρεις υποχρεωτικές-κάθε μέρα 1 ώρα).

Εφόσον το επιθυμείτε θα υπάρχει διαδικασία απονομής ζωνών (αναγνωρισμένες από την οικεία ομοσπονδία)

 

 

ΜΠΑΛΕΤΟ ΑΠΟ 3 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ

ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ FLAMENCO

ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΧΟΡΟΣ

IMG_1188

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

IMG_1384

Μετά από 5 χρόνια επιτυχημένης πορείας τα τμήματα μπαλέτου του anasa gym σας περιμένουν και την φετινή χρόνια σε ανανεωμένο χώρο για να σας μυήσουν στα μυστικά του χορού!

IMG_1294

Με ολιγομελή τμήματα, αυστηρά ανά ηλικία και με  την επαγγελματία  πτυχιούχο χορεύτρια Σοφία Καραγιάννη να καθοδηγεί τα παιδία όπως μόνο αυτή ξέρει, θα ενθουσιαστείτε και θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τα πρώτα κιόλας μαθήματα.

IMG_1399

Η συμμετοχή σας στην ετήσια παράσταση που τα τμήματά μας πραγματοποιούν κάθε χρόνο θα σας αποζημιώσει και θα σας κάνει να νιώσετε υπερήφανοι για τα παιδιά σας !

Νέο τμήμα!

Από φέτος θα λειτουργήσουν τμήματα flamenco για παιδιά και ενήλικες!

IMG_1346

Εγγραφές από 12/9  , έναρξη μαθημάτων Δευτέρα 26/9

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ καθημερινα , τηλ 2254025938-6948404977 και από της 18:00-22:00 στο anasa gym.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video