ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ιστιοπλοϊκό …. Πριγκίπισσα της Λήμνου

1

1

Γράφει ο Θεόδωρος  Ι.  Μπαβέας 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  και πάλι για  τη φετινή συμμετοχή  ΣΑΣ στη Ρεγκατα του Αιγαίου  2016

 Το Σεπτέμβριο  του  2013  έγραψα….για τη  ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ  της ΛΗΜΝΟΥ

 

Το χειμώνα  φωτογράφισα….. πολλές φορές  ένα όμορφο Ιστιοπλοϊκό  σχεδόν πάντα μοναχικό στο λιμάνι της Μύρινας  και από την παρουσία κατά περιόδους ορισμένων συμπολιτών μας  οι  οποίοι τη φρόντιζαν και είναι φίλοι μεταξύ όπως Θ. Τζάνερο ο Μουτζούρης ο Β. Ξένος κ.α …. είδα να ασχολούντο  με αυτό το σκάφος ,και κατάλαβα  το πάθος τους για την ιστιοπλοΐα, γιατί ήξερα ότι έχουν κάνει  μαθήματα για  να αποκτήσουν γνώσεις ,και ότι αυτό το σκάφος είναι το ενδιαφέρον τους, είναι το δικό τους , το μεράκι τους ,και η αγάπη τους ,και ότι είναι για  αυτούς αλλά  και για  μας πλέον τους Λημνιούς.

 

   Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΗΣ  ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ  ΛΗΜΝΟΥ  που μας εκπροσωπεί με συγκεκριμένο πλήρωμα ,σε επίσημες ιστιοδρομίες όπως γνωρίζω αφού παρακολουθώ αρκετά χρόνια τις δράσεις τους,το  οποίο τιμώ και συγχαίρω

Είναι ένα Ιστιοπλοϊκό σκάφος της Λήμνου υιοθετημένο αγωνιστικά από τον Ιστιοπλοϊκό σύλλογο Καβάλας το οποίο χρηματοδοτείται στους αγώνες από χορηγούς  και  είναι αρχηγός πληρώματος – κυβερνήτης ο Αριστείδης Τζάνερος.

Το πλήρωμα έχει καταγράψει επιτυχίες στο πολύ δύσκολο συλλογικό αγώνισμα της Ιστιοπλοΐας όπως έγινε με τη πρόσφατη Regatta  του Αιγαίου η συμμέτοχη της οποίας  έγινε με χρηματοδότηση από την Υδρόγειο Ασφαλιστική, η οποία πριγκίπισσα ,στη πρώτη διαδρομή από ΜΟΛΥΒΟΣ –Μουδρος  τερμάτισε δεύτερη μέσα  σε 80 σκάφη μια  πολύ καλή θέση και έπρεπε να τιμηθεί ιδιαιτέρως παρουσία εκατοντάδων ντόπιων και επισκεπτών στο λιμάνι του Μουδρου  από τους αρμοδίους και τους τοπικούς φορείς  γιατί αυτή η επιτυχία τιμά αυτούς που διακρίθηκαν και ικανοποιεί και ενθουσιάζει τους νέους και τη τοπική κοινωνία ,ενώ στη τελική κατάταξη στο δύσκολο αυτό αγώνισμα τερμάτισε στη 12η θέση γιατί η ιστιοδρομία χρειάζεται γνώση δύναμη συντονισμό αντοχή κάτι  που  όπως αποδεικνύεται διαθέτει το πλήρωμα της Πριγκίπισσας  της Λήμνου

Τέλος  όπως τίμησα το πλήρωμα όταν ήμουν Έπαρχος στο  νησί ,τώρα επιθυμώ και

Θέλω δημόσια να συγχαρώ το κυβερνήτη και τα μέλη του πληρώματος να τους ευχηθώ υγεία και να είναι καλοτάξιδοι  γιατί και η συμμέτοχη και ο τερματισμός σε τέτοια σύνθετα  συλλογικά  αγώνισμα είναι διακριτή και επαινετή προσπάθεια και εσείς  κατά την ταπεινή μου γνώμη επιτελέσατε άθλο  μετά δεδομένα της Λήμνου και το συναγωνισμό που είχατε.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video