ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΓΕΛ Μύρινας: «Ανακυκλώνω, προσφέρω, προστατεύω»

ΓΕΛ Μύρινας: «Ανακυκλώνω, προσφέρω, προστατεύω»

Ένα διαφορετικό μάθημα κοινωνικής ευαισθητοποίησης, εθελοντισμού, προσφοράς και ανακύκλωσης παρακολούθησαν οι μαθητές της Α΄ Τάξης του Γενικού Λυκείου Μύρινας στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ «Incubator for Future European Entrepreneurs» στο οποίο συμμετέχει το σχολείο, καθώς την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018 επισκέφτηκαν τον χώρο ανακύκλωσης που λειτουργεί με την ευθύνη της εταιρίας ΑΒ Βασιλόπουλος.

Αρχικά, ενημερώθηκαν από τον διευθυντή του καταστήματος κ. Γκότση Στέφανο, για την σημασία της ανακύκλωσης στην προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και για την προσφορά της συγκεκριμένης εθελοντικής δράσης, καθώς δίνεται η δυνατότητα το αντίτιμο από τις ανακυκλώσιμες συσκευασίες να διατεθεί στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Οι μαθητές και οι μαθήτριες, δείχνοντας την ευαισθησία τους ανακύκλωσαν συσκευασίες πλαστικού και αλουμινίου που είχαν συγκεντρώσει χαρίζοντας τα χρήματα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν τη δράση αυτή και να ευαισθητοποιήσουν τόσο τους συμμαθητές, όσο και τις οικογένειες τους, αλλά και το σύνολο της τοπικής κοινωνίας, για την αξία τις εθελοντικής προσφοράς και της προστασίας του περιβάλλοντος.

gel anak2

gel anak2


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video