ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Α.Ο. Μεσαριάς – Εθνικός Πειραιά 0 – 3

 

 

Την Κυριακή 7 Απρίλη 2019 στις 3.30  μετά  το μεσημέρι έγινε  ο τελευταίος αγώνας της ομάδας της Μεσαριάς με το Εθνικό Πειραιά για το Πρωτάθλημα γυναικών της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, που ήταν να γίνει την προηγούμενη ημέρα, το Σάββατο την ίδιας ώρα, αλλά λόγω της καταρρακτώδους βροχής που έπεφτε εκείνη την ώρα στο δημοτικό γήπεδο Ευδήλου αποφασίστηκε από τους διαιτητές να γίνει, καιρού επιτρέποντος την επόμενη μέρα την ίδια ώρα.

Μπροστά στο (για πρώτη φορά) Ικαριώτικο διαιτητικό τρίο Γ. Τσαρνάς (διαιτητής), Ν. Τσεπέρκας (α΄ βοηθός), Μ. Λούτση (β΄ βοηθός), παρατάχθηκαν οι δυο ομάδες.

Ο αγώνας ξεκίνησε με καθαρά επιθετική διάθεση από την ομάδα του Εθνικού και η ομάδα της Μεσαριάς αρχικά κράτησε αμυντική τακτική.

Σε μια επίθεση της ομάδας του Εθνικού στο 5΄ μέσα στην περιοχή η αθλήτρια του ανατράπηκε από αμυντικό της ομάδας της Μεσαριάς και ο διαιτητής υπέδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε η Γραβάνη που σημείωσε και το πρώτο γκολ για τη φιλοξενούμενη ομάδα γρήγορα σχεδόν από την αρχή του αγώνα.

Η επιθετική δραστηριότητα της ομάδας του Εθνικού συνεχίστηκε και στο 9’ είχε χαμένη ευκαιρία με την Παλαντέσκου και στο αμέσως επόμενο λεπτό (10΄) είχαμε το δεύτερο γκολ για την ομάδα του Εθνικού με την  Καραιωσηφόγλου Β.

Στο ίδιο μοτίβο, που έδειχνε βέβαια και τη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων, συνεχίστηκε ο αγώνας με μια χαμένη ευκαιρία στο 27’ από την Παλαντέσκου, αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό σε μια αντίδραση της ομάδας της Μεσαριάς είχαμε χαμένη ευκαιρία από την Σταυρινάδη.

Στο 31΄η επιθετική δραστηριότητα της ομάδας του Εθνικού έφερε μπροστά στο τέρμα του Α.Ο Μεσαριάς  πάλι την Παλαντέσκου όπου σε μια διπλή προσπάθεια (αφού την πρώτη φορά απέκρουσε η τερματοφύλακας ) έχασε καλή ευκαιρία να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ. Με αυτό το αποτέλεσμα έληξε το α΄ ημίχρονο.

Με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου η ομάδα του Εθνικού έχασε άλλη μια καλή ευκαιρία στο 46΄ με την Δημητρέλλου και στο 48΄άλλη μια ευκαιρία με την Ραπανάκη.

Ο έλεγχος του παιχνιδιού, σχεδόν σε όλο τον αγώνα, ήταν στην πλευρά της ομάδας του Εθνικού, υποχρεώνοντας την ομάδα της Μεσαριάς να αμύνεται και που και που να εκδηλώνει αντεπιθέσεις.

Έτσι είχαμε άλλη μια χαμένη ευκαιρία  στο 57΄ από την Καραιωσηφόγλου Β.  από τον Εθνικό, για να έρθει στο 70΄η επίτευξη και του τρίτου τέρματος για την ομάδα του Πειραιά με την Παλαντέσκου

Στο ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε ο αγώνας και  είχαμε και δυο ακόμα ευκαιρίες για την ομάδα του Εθνικού στο 73΄ με την Δημητρέλλου και στο 80΄με την Δουμιά .

Ο αγώνας έληξε με το σκορ 3 – 0 υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας του Εθνικού Πειραιά. Έληξαν και  για φέτος οι υποχρεώσεις της ομάδας του Α.Ο. Μεσαριάς στην παρθενική της εμφάνιση στα γήπεδα της  γ΄ εθνικής κατηγορίας, δίνοντας της πολύτιμες εμπειρίες είτε με εφάμιλλης δυναμικότητας είτε με ισχυρότερες ομάδες, κάτι που θα το χρειαστεί την επόμενη αγωνιστική περίοδο, που από τα γήπεδα της γ΄ εθνικής κατηγορίας, πιστεύουμε να έχει μια καλύτερη πορεία και γιατί όχι, αν και είναι πολύ αισιόδοξο, την άνοδο της στην β΄ εθνική κατηγορία.

Πολύ καλή η διαιτησία του Ικαριώτικου διαιτητικού τρίο.

Α.Ο. Μεσαριάς : Φουντούλη, Τσαντέ, Gemini (65΄Φρατζέσκου), Καραμπέτη, Μουλά Ε. (59΄Ράπτη), Μαυρογιώργη, Μαμματά, Δολιανίτη, Μουλά Μ., Σταυρινάδη, Τρακαδά

Αναπληρωματικές : Τσαγκά, Τσακωνίτη, Παριανού

Εθνικός Πειραιά : Σταγιά, Καράνταλη (63΄ Κοντογούρη), Γραβάνη, Μπαλλή, Καρόζη, Αρέστη, Δουμιά, Δημητρέλλου (74΄ Καραιωσηφόγλου Α.), Καραιωσηφόγλου Β. ( 76΄Συργιάννη), Ραπανάκη, Παλαντέσκου

 

Για την Ικαριακή Ραδιοφωνία

Σωτήρης Πολίτης

The post Α.Ο. Μεσαριάς – Εθνικός Πειραιά 0 – 3 appeared first on Ικαριακή Ραδιοφωνία.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video