ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σεμινάριο για την κριτική ταινιών από 22-26/9 στο Καρλόβασι



Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στο πλαίσιο του προγράμματος "Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση" (Ε.Σ.Π.Α, 2007-2013) διοργανώνει από 22 έως 26 Σεπτεμβρίου στο Καρλόβασι της Σάμου πρόγραμμα επιμόρφωσης με θέμα "Οπτικοακουστικός εγγραμματισμός και τοπικές κοινωνίες, Κύκλος 2014: Η κριτική ταινιών - Θεωρία και πρακτική".




Το πρόγραμμα αποτελεί το μεγαλύτερο εντατικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στον Οπτικοακουστικό Εγγραμματισμό που έχει διεξαχθεί ποτέ στην Ελλάδα.



Στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει συμπληρωματική γνώση στην κατανόηση των οπτικοακουστικών έργων. Ολοκληρώνοντας το 40ωρο, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να κρίνουν ένα οπτικοακουστικό έργο και να αντιληφθούν τις ποιότητες και τις αξίες του, θα γνωρίζουν βασικά στοιχεία για τις οπτικοακουστικές παραγωγές, θα γνωρίζουν τους βασικούς διεθνώς τρόπους κινηματογραφικής κριτικής και θα έχουν αποπειραθεί να συγγράψουν οι ίδιοι τις πρώτες κριτικές τους. Θα απαντηθούν ερωτήματα όπως πώς αξιολογούμε μια ταινία, αν υπάρχουν μέθοδοι και κριτήρια ή όλα είναι θέμα προσωπικού γούστου, πώς να ξεχωρίζουμε ένα διαφημιστικό κείμενο για μια ταινία από την κριτική της, τι σημαίνει «ενδιαφέρουσα» ταινία, πως γράφουμε κριτική σε ένα μπλογκ κ.α.



Το σεμινάριο είναι ανοιχτό στο ευρύ κοινό και δεν απαιτεί προγενέστερες κινηματογραφικές γνώσεις.



Με την παρακολούθηση και των 40 ωρών δίνεται Βεβαίωση Παρακολούθησης.






Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Δρ. Φωτεινή Μιχαηλίδου:



Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Κτίριο Λυμπέρη

Καρλόβασι, Σάμος, 83200

Τηλέφωνο: 2273082248

e-mail: fmichailidou@aegean.gr




από noreply@blogger.com (mysamos1)

μέσω My Samos: Ένα blog για τη Σάμο
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video