ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Δημοσιογραφάκια» αποφάνθηκαν σαν έμπειροι ιατροδικαστές για το θάνατο του άτυχου 22χρονου παιδιού !!!

dimosiografoi lamogia


Δεν συνηθίζω να διαβάζω ιστοσελίδες, οι οποίες δεν έχουν μία επαγγελματική δημοσιογραφική υπόσταση και φυσικά δεν μπορούν να έχουν την αξιοπιστία και την εγκυρότητα που απαιτείται, για να ασκείς αυτό το λειτούργημα του δημοσιογράφου.


Ήμουνα απόλυτα σίγουρος, ότι για το θέμα με τον άδικο χαμό του 22χρονου παλικαριού, θα έγραφαν ότι ανόητο και ανεύθυνο θα τους κατέβαινε στο κεφάλι τους, προσπαθώντας να αναπαράγουν την αποκλειστική είδηση του LesvosNews.gr, με δικά τους μασημένα λόγια…


Αλλά ούτε αυτό δεν μπορούν να κάνουν σωστά…


Αποφάνθηκαν όλοι σχεδόν σαν εμπειρότατοι ιατροδικαστές και με μόνο κριτήριό τους τη φώτο του παιδιού που αλίευσαν από το προφίλ του στο Facebook, ότι το άτυχο παιδί, πέθανε από τη χρήση ναρκωτικών ουσιών !!!


Που το είδαν αυτό γραμμένο οι κοπρίτες;


Ποια πληροφόρηση είχαν, αφού μέχρι την ώρα που έγραφαν ανεύθυνα αυτές τις βλακείες τους, δεν υπήρχε καμία επίσημη ανακοίνωση για το θέμα…


Δυστυχώς το έχουμε ξαναγράψει…


Όλοι δηλώνουν δημοσιογράφοι, εκδότες κλπ, χωρίς να έχουν ούτε ένα ένσημο εργασίας σε αυτό το επάγγελμα…


Τη στιγμή που ακόμα και κομμώτρια να είσαι, για να ανοίξεις δική σου επιχείρηση, θα πρέπει να έχεις κάποια προϋπηρεσία, με αποδεδειγμένα τεκμήρια…


Μόνο όταν δηλώνεις δημοσιογράφος – έστω κι αν δεν είσαι – δεν σε πειράζει κανείς…


Ας τολμήσεις να δηλώσεις ότι είσαι δικηγόρος, γιατρός, καθηγητής, χωρίς να είσαι και να δεις για πότε θα πας τσουβαλιαστός στη στενή, που κάποια σπερματοζωάρια επικαλούνται…


Εδώ βάζουμε και υπογραφή…


Γιάννης Συνάνης




από nms

μέσω LesvosNews.gr
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video