ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Παρέμβαση του Χ. Αθανασίου για να αποζημιωθούν οι κτηνοτρόφοι για τον καταρροϊκό

provata


Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Υπουργού Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Χαράλαμπου Αθανασίου με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργου Καρασμάνη για την γενικότερη στήριξη των κτηνοτρόφων της Λέσβου από τις επιπτώσεις της νόσου του καταρροϊκού πυρετού στα κοπάδια του νησιού, ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων η βούληση σύμφωνα με τη σχετική ΚΥΑ «για την εξυγίανση του ζωικού κεφαλαίου από επιβολή κτηνιατρικών μέτρων», της κάλυψης του κόστους για την αγορά εντομοαπωθητικών φαρμάκων για την καταπολέμηση των κουνουπιών που είναι οι φορείς μετάδοσης της νόσου του καταρροϊκού πυρετού.


Συγκεκριμένα οι κτηνοτρόφοι στις εκτροφές των οποίων διαπιστώθηκε μετά από αιμοληψία, ότι έχουν προσβληθεί από τη νόσο, θα μπορούν να καλύπτουν το κόστος αγοράς των εγκεκριμένων και οριζομένων από την παραπάνω Κοινή Υπουργική Απόφαση εντομοαποθητικών σκευασμάτων μετά από χρηματοδότηση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.


Λεπτομέρειες του τρόπου καταβολής της ενίσχυσης στους κτηνοτρόφους, καθώς και τα δικαιολογητικά που θα απαιτούνται να προσκομίσουν οι ίδιοι στην αρμόδια Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου θα δοθούν με εγκύκλιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.


Σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε κάθε ζωονόσο δικαιολογούνται συγκεκριμένες επιλέξιμες δαπάνες για την αντιμετώπισή της. Έτσι από το αρμόδιο Υπουργείο εξετάζεται κάθε δυνατότητα για την ανακούφιση των πληγέντων κτηνοτρόφων.




από nms

μέσω LesvosNews.gr
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video