ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Λίαν προσεχώς το "Νήσος Μύκονος" στη γραμμή της Βόρειας Ελλάδας





Το "Νήσος Μύκονος" αναλαμβάνει, εκτός απροόπτου, να καλύψει τη γραμμή Καβάλα-Λήμνος-Μυτιλήνη-Χίος-Βαθύ Σάμου. Κι αυτό θα γίνει άμεσα.

Μετά την έκπτωση της NEL Lines και τη σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών του βορείου Αιγαίου με τη Βόρεια Ελλάδα για το επόμενο τρίμηνο, πληροφορίες του My Samos Blog από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου αναφέρουν ότι στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης θα ανάψει οριστικά το πράσινο φως - θα αναθέσει τη γραμμή στη Hellenic Seaways (HSW).



Τη μοναδική, δηλαδή, ακτοπλοϊκή εταιρεία που κατέθεσε τα απαραίτητα έγγραφα, εκδηλώνοντας και επίσημα χθες, Πέμπτη, το ενδιαφέρον της για τη δεύτερη από τις δύο προτάσεις - γραμμές που είχε απευθύνει το Υπουργείο.



Με άλλα λόγια, όπως όλα δείχνουν και επιβεβαιώνουν και στελέχη της εταιρείας σε επικοινωνία τους με το My Samos Blog, άμεσα η HSW θα αρχίσει να εκτελεί, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, δύο δρομολόγια την εβδομάδα στη γραμμή Καβάλα - Λήμνος - Μυτιλήνη - Χίος - Βαθύ Σάμου.



Με ώρα αναχώρησης του "Νήσος Μύκονος" από τον Πειραιά νωρίς το απόγευμα (πιθανότατα στις 4 μ.μ), το πλοίο, που από την Κυριακή 21/9 σταματά τα δρομολόγιά του στη γραμμή Πειραιάς-Καρλόβασι, θα επεκτείνει προσεχώς τις συγκεκριμένες δύο ημέρες το δρομολόγιό του και θα συνεχίζει για Σάμο (Βαθύ) - Χίο - Μυτιλήνη - Λήμνο - Καβάλα μετ' επιστροφής.



από noreply@blogger.com (mysamos1)

μέσω My Samos: Ένα blog για τη Σάμο
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video