ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ημερίδα Καταδυτικής Ιατρικής το Σάββατο 8 Νοεμβρίου





Ο Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Σάμου και ο Δήμος Σάμου οργανώνουν το Σάββατο 8 Νοεμβρίου Ημερίδα Καταδυτικής Ιατρικής και Ασφάλειας του Δύτη στην πόλη της Σάμου.

Η ημερίδα θα αρχίσει στις 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Σάμου και είναι ανοιχτή σε όλους.



Έχει διάρκεια 3 ώρες και ο κύριος ομιλητής είναι ο Γιώργος Σιδηράς, Ιατρός του Πολεμικού Ναυτικού, Πλωτάρχης Επιμελητής Μονάδας Καταδυτικής & Υπερβαρικής Ιατρικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών



Οι ενότητες που θα καλυφθούν είναι:



1) Αιτιολογία και αντιμετώπιση ατυχημάτων στην αυτόνομη κατάδυση - Γιώργος Σιδηράς



2) Πρόληψη καταδυτικών ατυχημάτων – Γιώργος Σιδηράς



3) Επιβίωση στο υγρό Στοιχείο – Δημήτρης Καλατζής, Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Σάμου.



4) Παρουσίαση της νέας ειδικότητας Δύτης Δημόσιας Ασφάλειας της PADI, (Public Safety Diver) – Αγαμέμνων Αγγελετόπουλος, εκπαιδευτής καταδύσεων.





Σύντομο βιογραφικό του Γιώργου Σιδηρά, Ειδικού Υπερβαρικής Ιατρικής



Γεννημένος τον Ιανουάριο του 1974, είναι έγγαμος και έχει δύο παιδιά. Υπηρετεί στο Πολεμικό Ναυτικό ως ιατρός από το 1997 και έχει ειδικευτεί στην Υπερβαρική Ιατρική στην Ελλάδα και στη Σουηδία. Έχει περάσει εκπαίδευση Καταδυτικής Ιατρικής με τις Ένοπλες Δυνάμεις Ελλάδας, Η.Π.Α και Σουηδίας. Είναι εκπαιδευτής αυτόνομης κατάδυσης (αέρα και NITROX) από το 2004, έχει διδάξει σε Σχολεία Καταδυτικής Ιατρικής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει πολυάριθμες επιστημονικές δημοσιεύσεις και ανακοινώσεις σε ιατρικά περιοδικά και συνέδρια. Η εργασία του είναι κατά βάσει κλινική, έχοντας αντιμετωπίσει περισσότερα από 200 καταδυτικά περιστατικά, ενώ έχει και ερευνητική προϋπηρεσία στην Υπερβαρική Ιατρική.




από noreply@blogger.com (mysamos1)

μέσω My Samos: Ένα blog για τη Σάμο
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video