ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στ. Θεοδωράκης: Ο Αλ. Τσίπρας πρέπει να λάβει πρωτοβουλία για να υπάρξει εθνική συνεννόηση


Κάλεσμα προς τον πρωθυπουργό να αναλάβει πρωτοβουλία συνεννόησης με τα άλλα κόμματα σε ό,τι έχει να κάνει με τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, απηύθυνε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκης. «Η απόφαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας ουσιαστικά απειλεί τη ρευστότητα των τραπεζών. Θα πρέπει, λοιπόν, να δώσουμε μια μεγάλη μάχη στο Eurogroup για να γυρίσουμε το παιχνίδι και νομίζω ότι μπορούμε να το κάνουμε», δήλωσε ο κ. Θεοδωράκης μιλώντας στο πρακτορείο Reuters.



Ο επικεφαλής του Ποταμιού, πρόσθεσε ότι χρειάζεται εθνική συνεννόηση για να δοθεί και να κερδηθεί η μάχη στο Eurogroup και κάλεσε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να αναλάβει πρωτοβουλία συνεννόησης με τα άλλα κόμματα. «Ο κ. Τσίπρας, ο νικητής των εκλογών, ο πρωθυπουργός, νομίζω ότι πρέπει να πάρει μια πρωτοβουλία στο εσωτερικό μέτωπο. Να συζητήσει, δηλαδή, με αυτούς που μπορεί να είναι σύμμαχοι σε αυτήν τη μεγάλη προσπάθεια της χώρας. Πιστεύω ότι έχει φτάσει η ώρα για μια εθνική συνεννόηση γιατί ο χρόνος της Ελλάδας λιγοστεύει επικίνδυνα» είπε.



Τόνισε ακόμη ότι «έφτασε η στιγμή, η κυβέρνηση να εγκαταλείψει μαξιμαλιστικές θέσεις και να προσγειωθεί στην πραγματικότητα. Αν το κάνει αυτό, αν 'πατάει' δηλαδή στην πραγματικότητα, είμαστε μαζί της». Ο κ. Θεοδωράκης επισήμανε ότι «πρέπει να προσπαθήσουμε, αυτήν τη φορά χωρίς καθυστέρηση, να δούμε πίσω από την 'κουρτίνα' της θριαμβολογίας που έχει δημιουργηθεί» και υπογράμμισε: «Το Ποτάμι έχει καταθέσει μια πολύ συγκεκριμένη πρόταση για τη διαπραγμάτευση. Μια πρόταση ρεαλιστική, η οποία παράλληλα μας απομακρύνει από τα λάθη του παρελθόντος, χωρίς να μας οδηγεί σε βήμα στο κενό».



★ Πηγή: Συντακτική ομάδα του eklogika.gr



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video