ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στο τραπέζι τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια του Νομού


Το πρόγραμμα των ακτοπλοϊκών δρομολογίων του Νομού παρουσιάστηκε την Τετάρτη στη Σάμο, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα της Hellenic Seaways (HSW). Λίγο αργότερα ανακοινώθηκε και επίσημα από την εταιρεία μέσω της ιστοσελίδας της.

Τέσσερα υψηλόβαθμα στελέχη της HSW, οι Αντώνης Αγαπητός (Α΄ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος), Δημήτρης Κάτσαρης (Γενικός Εμπορικός Διευθυντής), Άρης Κατσαΐτης (Διευθυντής Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών Πλοίων και Εξυπηρέτησης Πελατών) και Μανώλης Νιώτης (Διευθυντής Ασφαλίσεων και Αποζημιώσεων) ενημέρωσαν σχετικά τους τοπικούς φορείς (Αντιπεριφερειάρχη, αντιδημάρχους, Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου, βουλευτή, Μητροπολίτη, Λιμενάρχη, Πρόεδρο Επιμελητηρίου, Προέδρους Λιμενικών Ταμείων Νομού, Έπαρχο Ικαρίας, Δήμαρχο Φούρνων - Κορσεών κλπ).


Σύμφωνα με τον κ. Αγαπητό, φέτος ο Νομός Σάμου θα εξυπηρετείται από τρία πλοία, που θα προσεγγίζουν όλα τα λιμάνια.

Δείτε τα δρομολόγια του "Νήσος Μύκονος".

Δείτε τα δρομολόγια των πλοίων "Αριάδνη" και Νήσος Ρόδος".

Ακολούθησε διάλογος μεταξύ των τοπικών φορέων και του διευθύνοντα συμβούλου της "HSW", όπου διατυπώθηκαν προτάσεις για τη βελτίωση του προγράμματος, που ανακοινώθηκε τελικά και επίσημα την Τετάρτη.

"Η προσπάθειά μας για συνεχή ποιοτική αναβάθμιση των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών των νησιών μας φέρνει πλέον σοβαρά αποτελέσματα" δήλωσε, μετά το πέρας της σύσκεψης, ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου Νίκος Κατρακάζος. 
 
"Την επομένη εβδομάδα εγκαινιάζουμε τη γραμμή που θα συνδέει τον νόμο μας με το Νότιο Αιγαίο με το καταμαράν 'Pride Dodekanisos'. Όμως η προσπάθεια μας δεν σταματά εδώ. Συνεχίζουμε τις δράσεις μας με βάση την αδιαπραγμάτευτη θέση της αναβάθμισης των συγκοινωνιών χωρίς αποκλεισμούς νησιών, χωρίς αποκλεισμούς λιμανιών, χωρίς μείωση δρομολογίων", είπε ο κ. Κατρακάζος.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video