ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ανθρωπιστική βοήθεια από την Αγγλία αεροπορικώς στη Σάμο την Πέμπτη 1/10


O Βρετανικός τουριστικός οργανισμός Sunvil Holidays, ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια μεταφέρει στη Σάμο Βρετανούς τουρίστες υψηλής εισοδηματικής στάθμης Βρετανούς τουρίστες, ανέλαβε να μεταφέρει την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου στη Σάμο μία μεγάλη ποσότητα (5 τόνοι) ρουχισμού, υλικών και εφοδίωνγια τους μετανάστες και πρόσφυγες που έρχονται στο νησί και έχουν την ανάγκη υποστήριξης κατά την μονοήμερη παραμονή τους. 


Τα παραπάνω είδη θα φτάσουν στη Σάμο με την πτήση τσάρτερ Germania ST2374 (χωρίς επιβάτες) από το αεροδρόμιο του Gatwick.

Τα υλικά συγκεντρώθηκαν μετά από πρωτοβουλία του tour operator και κύρια προέρχονται από πελάτες του γραφείου, που έκαναν τις διακοπές τους στη Σάμο κατά την τρέχουσα τουριστική περίοδο.
Οι υπεύθυνοι της Περιφερειακής Ενότητας θεωρούν ότι "με τη βοήθεια και του τοπικού εθελοντικού κινήματος σε ό,τι αφορά τη φύλαξη και διανομή θα προσφέρει πάρα πολύ στην προσπάθεια όλων για την εξασφάλιση ανθρωπίνων συνθηκών διαβίωσης στους μετανάστες κατά τη σύντομη παραμονή τους στο νησί μας" και προσθέτουν:

"Εμείς ευχαριστούμε και συγχαίρουμε το SUNVIL για τη πρωτοβουλία και την προσφορά και από μέρους μας θα παρέχουμε κάθε δυνατή διευκόλυνση. Πιστεύουμε τέλος, ότι η ενέργεια αυτή μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα μιας άλλης θετικής αντιμετώπισης σε ό,τι αφορά τις επιπτώσεις στον τουρισμό των νησιών μας από το μεταναστευτικό πρόβλημα".


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video