Το σχέδιο μετατροπής της Ιχθυόσκαλας Χίου σε διακομιστικό κέντρο που θα εξυπηρετεί εξειδικευμένες ανάγκες μέσα από φιλοξενία προϊόντων, εκτός ψαριών, όπως οπωροκηπευτικά και κρέατα παρουσίασαν στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης το πρωί της Παρασκευής ο πρόεδρος του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας Δ. Κουτσοθεόδωρος και ο Διευθύνοντας Σύμβουλος του ΟΚΑΑ Παναγιώτης Σταμπουλίδης.
Το πλάνο
Πηγή
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου