ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ε.Κ. Σάμου : Επαναπρόσληψη εργαζομένου

271141008

ε.κ.σαμου

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ

ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

 

Στην πανελλαδική Απεργία της 3ης Δεκέμβρη υπήρξε ένας εργαζόμενος που είχε πάρει μέρος σ’ αυτήν και απολύθηκε την επόμενη μέρα της απεργίας. Ο εργαζόμενος αυτός είχε προσληφθεί λίγες μέρες προηγούμενα από κατασκευαστική εταιρεία στο νησί μας και ο προφανής λόγος της απόλυσης ήταν η συμμετοχή του στην απεργία.

 

Το Εργατικό Κέντρο Σάμου μόλις πληροφορήθηκε το συμβάν κινητοποιήθηκε άμεσα και στάθηκε στο πλευρό του συναδέλφου. Μετά από παρεμβάσεις της Διοίκησης του Ε.Κ. στην εργοδοσία, είχαμε την θετική εξέλιξη ο εργαζόμενος να επαναπροσληφθεί την προηγούμενη εβδομάδα, στην θέση εργασίας που είχε.

 

Η θετική αυτή  εξέλιξη δεν θα είχε υπάρξει αν ο εργαζόμενος ήταν μόνος του. Δεν θα είχε υπάρξει επίσης αν το Εργατικό Κέντρο δεν αντλούσε την δύναμή του από τα σωματεία του και εκείνα με την σειρά τους από τους εργαζόμενους του νομού μας. Εκεί είναι η δύναμη και επιρροή μας και αυτήν θα πρέπει να περιφρουρήσουμε και μεγαλώσουμε προκειμένου ν’ αντιμετωπίσουμε την αντιλαϊκή-αντεργατική πολιτική της Κυβέρνησης και τις ορέξεις της εργοδοσίας.

 

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του νομού μας να κινητοποιηθούν, να μην λυγίσουν, να μην τρομοκρατούνται, να οργανωθούν στα σωματεία τους. Κανείς δεν είναι μόνος του. Είναι εδώ το σωματείο τους, η Λαϊκή Επιτροπή της περιοχής τους, το Εργατικό Κέντρο Σάμου.

 

Ο λαός οργανωμένος και ενωμένος ενάντια σε αυτή την πολιτική, έχει τη δύναμη, να την αντιπαλέψει, να αντισταθεί, να κατακτήσει ξανά όσα του έχουν καταληστέψει. Να ανοίξει το δρόμο για μια κοινωνία που θα μπορεί να ζήσει αξιοπρεπώς αυτός και η οικογένειά του. Που δεν θα υπάρχει εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Στο τέλος η εργατική τάξη και οι σύμμαχοί της θα νικήσουν!

 

 

Η Διοίκηση

The post Ε.Κ. Σάμου : Επαναπρόσληψη εργαζομένου appeared first on Ικαριακή Ραδιοφωνία.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video