ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η όπερα πάει Αιγαίο και το μιούζικαλ νησιά! | Η Έφη Μηνακούλη και η Νεφέλη Μπερή στη Λήμνο

Η όπερα πάει Αιγαίο και το μιούζικαλ νησιά! | Η Έφη Μηνακούλη και η Νεφέλη Μπερή στη Λήμνο

Την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016, στις 10:00, στο κτίριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μούδρου «Παύλος Κουντουριώτης», η Έφη Μηνακούλη (μέτζο σοπράνο και ερμηνεύτρια αναγεννησιακού λαούτου και θεόρβης), μαζί με τη μουσικό Νεφέλη Μπερή (τραγούδι, πιάνο και κίνηση), θα εξερευνήσουν τον μαγικό χώρο της όπερας και το λαμπερό χώρο του μιούζικαλ.

Θα χρησιμοποιήσουν τα λόγια των τραγουδιών, τις εικόνες και τα συναισθήματα που κρύβονται στις λέξεις και τη μουσική και μαζί με τους συμμετέχοντες θα τραγουδήσουν και θα γράψουν τους δικούς τους στίχους.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του επιμορφωτικού προγράμματος «Μουσική για όλους», που απευθύνεται σε παιδιά, έφηβους και ενήλικες και το οργανώνει ο Σύνδεσμος «Οι Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας», με τη δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Περιλαμβάνει επιλεγμένες εισηγήσεις, σεμινάρια, συναυλίες, βιωματικά εργαστήρια, ανταλλαγές επισκέψεων ανάμεσα στους μαθητές των μουσικών εργαστηρίων και ταξίδια μαθητών από τα νησιά στην Αθήνα για παρακολούθηση συναυλιών και παραγωγών για παιδιά και νέους ακροατές. Θα διαρκέσει από τον Ιανουάριο μέχρι τον Ιούνιο του 2016.

Το πρόγραμμα ταξιδεύει σε έξι νησιά του Αιγαίου (Ικαρία, Κέα, Λήμνο, Σαντορίνη, Σέριφο, Σίφνο) με τη συνεργασία τοπικών αρχών, φορέων, συλλόγων και εθελοντών. Δεκατέσσερις εισηγητές-μουσικοί, παρουσιάζουν και αναπτύσσουν με διαδραστικό τρόπο, δεκαεννέα θέματα.

Όλες οι εκδηλώσεις έχουν ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

1470045 10153407801306643 5462884319339429036 n


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video