ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Ολημερίς το χτίζανε το βράδυ γκρεμιζόταν» δρομάκι στο ΚΤΕΛ (photos)

«Ολημερίς το χτίζανε το βράδυ γκρεμιζόταν» δρομάκι στο ΚΤΕΛ (photos)

Προβληματίζει τους κατοίκους του ΚΤΕΛ, ο τρόπος με τον οποίον επιλέχθηκε να στρωθεί πλακόστρωτο δρομάκι στην πλατεία των ΚΤΕΛ στη Μύρινα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών.

Ο δρόμος είχε ξηλωθεί για τις ανάγκες τις ολοκλήρωσης του έργου, που θα βοηθάει πια στην απομάκρυνση των ομβρίων υδάτων από την πλατεία, όμως οι πλάκες τοποθετήθηκαν και πάλι, μόνο με άμμο.

Μάλιστα, επιχειρηματίας της περιοχής, ανάρτησε στη σελίδα του φωτογραφίες με τις πλάκες να έχουν μετακινηθεί, μετά την πρώτη βροχή.

Το οξύμωρο στην υπόθεση είναι , ότι συνεργείο βρέθηκε στο προβληματικό σημείο για να τοποθετήσει ξανά τις πλάκες και πάλι όμως με χρήση άμμου.

Ο κ. Κωνσταντίνος Κάρλος αναφέρει χαρακτηριστικά στις αναρτήσεις του για το θέμα:

«Μέσα σε 5 ώρες και ο δρόμος βούλιαξε... Η προχειρότητα στο μεγαλείο της...!!! Είναι κρίμα....σε ένα παραδοσιακό πλακόστρωτο μέσα σε λίγη ώρα να βουλιάξουν οι πέτρες αφού τοποθετήθηκαν με σκέτη άμμο πάνω στο χώμα....»

«...το σίριαλ πλακόστρωτο συνεχίζεται πρωί πρωί....βγήκαν οι πέτρες που βούλιαξαν το Σάββατο και επανατοποθετηθήκαν με άμμο. Ξανά έβρεχε Κυριακή και Καθαρά Δευτέρα, οι πέτρες κολυμπούσαν ανάμεσα στους αρμούς. Σήμερα το πρωί εργάτες έριξαν πρόχειρα άμμο.... Πριν λίγο ο εργολάβος με μία κυρία έβλεπαν το έργο...σε συζήτηση που είχα μου είπαν ότι υπάρχει μελέτη να μπούν οι πέτρες με άμμο... Μετά (από πίεση εάν είναι σωστό το έργο) μου είπε ότι ήταν απόφαση του αντιδημάρχου και νααπευθυνθώ προς αυτόν...οκ το έργο το έχουμε δει ουδέν μονιμότερο του προσωρινού κτλ.....!!! Απλά σε όλες τις πόλεις τις Ελλάδος φημίζονται για τα πλακόστρωτα εδώ <<..άστες έτσι και θα δούμε πως θα πάει....>>> έτσι μου απάντησε η ξανθιά κυρία....!!! Για την ιστορία απλά να πώ ότι αυτές οι πέτρες έχουν έρθει από το Άγιο όρος με καΐκια για κάποιο λόγο έχουν και συγκεκριμένο χρώμα, όποιος θέλει ας έρθει σε μένα να τον ενημερώσω και να του δείξω και φωτογραφίες από το 1950 πως έχουν έρθει και πως είχαν τοποθετηθεί... Κρίμα και πάλι κρίμα...!!!»

{gallery}ktel_plakes{/gallery}


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video