ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αστείρευτο κέφι στη μουσικοχορευτική εκδήλωση της ΟΛΣΥ (photos+video)

Αστείρευτο κέφι στη μουσικοχορευτική εκδήλωση της ΟΛΣΥ (photos+video)

Με πολύ κέφι και χορό πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Μαρτίου η μουσικοχορευτική εκδήλωση που διοργάνωσε στην Αττική η Ομοσπονδία Λημνιακών Συλλόγων (Ο.Λ.ΣΥ).

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν στη διεξαγωγή της εκδήλωσης, εξέδωσε επιστολή στην οποία αναφέρει:

«Η Ομοσπονδία Λημνιακών Συλλόγων ευχαριστεί τους φίλους της που παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή της, την Κυριακή 13-3-2016, στην αίθουσα εκδηλώσεων Ορφέας , στην Καλλιθέα Αττικής.

Τα περισσότερα χωριά της Λήμνου εκπροσωπήθηκαν  στο χορό μας σε μια ημέρα δύσκολη για την υλοποίηση της εκδήλωσή μας, αν αναλογιστεί κανείς ότι έλαβε χώρα την παραμονή της Καθαράς Δευτέρας και ταυτόχρονα με το ντέρμπι των αιωνίων στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Ευχαριστούμε τους φίλους απ τη Λήμνο και τον Αη Στράτη που για άλλη μια φορά μας στήριξαν και μας έδωσαν δύναμη να συνεχίσουμε.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Γιάννη Κεχαγιά,  που για τους περισσότερους φίλους  ήταν η ευχάριστη έκπληξη. Ο Γιάννης με τη λύρα του γέμισε την αίθουσα με μυρωδιές από αστιβιές και αθμαρέλια  και μας ξεσήκωσε όλους με το κεγιαγιάδικο, το πάτμα, με συρτά και καλαματιανά.

Ιδιαίτερη στιγμή ήταν, όταν ο πρόεδρος της ΟΛΣΥ αναζητούσε απ το μικρόφωνο τους παρόντες από το κάθε χωριό, εκφωνώντας  ένα - ένα τα χωριά του νησιού μας. Ρεπανίδι , Πορτιανού και Καμίνια είχαν τις μεγαλύτερες παρέες.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους  χορηγούς  της λαχειοφόρου αγοράς μας. Συγκεκριμένα τα καταστήματα:

Επιτέλους Σπίτι, Νικολέτος Γεώργιος: ένα στρώμα Candia Strom.

Γερμανός, Κολωνάκι, (Βουλγαράκης Γεώργιος): Tablet LG IPAD 8¨

Infokosmos, Λήμνος: Tablet  STAR 7¨

Ν&Ι. Γκουγκούμης, Λήμνος: Πιστολάκι μαλλιών.

Γεώργιος Γιαννούδης , Λήμνος: Επιτραπέζιο ψηφιακό ρολόι- ξυπνητήρι

Traikos Selection, Λήμνος: Βάση για γλυκό.

Τέλος, ευχαριστούμε τον Εμπορικό Σύλλογο Λήμνου και τον πρόεδρο του κ. Μάκη Ψάρρα για τη συλλογή και αποστολή των δώρων από τη Λήμνο».

Το Δ.Σ. της ΟΛΣΥ

Καραγιάννης Αντώνιος   

Αντωνίου Ντίνος         

Διαματάρης Φίλιππος     

Νικολέτος Γεώργιος   

Τσαγδής Μανώλης

   Καράμαλης Παναγιώτης

    Σακκής Αθανάσιος  

 

{gallery}glenti_olsy{/gallery}        

 

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video