ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Έως 13 Μαΐου οι προσφορές για το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών στη Λήμνο

Έως 13 Μαΐου οι προσφορές για το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών στη Λήμνο

Δημοσιεύτηκε από τον Δήμο Λήμνου η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάθεση παροχής υπηρεσιών που αφορά στο «Πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών έτους 2016 για την νήσο Λήμνο».

Αναλυτικά, η πρόσκληση:

Ο Δήμος Λήμνου, στα πλαίσια της Προγραμματικής Σύμβασης που έχει συνάψει με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, για την πράξη «Πρόγραμμα Καταπολέμησης κουνουπιών έτους 2016 για την νήσο Λήμνο» προϋπολογισμού 24.600,00€, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 23%, προκειμένου να προβεί στην ανάθεση παροχής υπηρεσιών για την καταπολέμηση κουνουπιών έτους 2016 για τη νήσο Λήμνο, καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις έγγραφες προσφορές τους, σφραγισμένες, στο γραφείο προμηθειών του Δήμου Λήμνου τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 08:30 έως 14:30, έως την 13η Μαϊου 2016, ημέρα Παρασκευή.

Οι προσφορές μπορούν επίσης να αποστέλλονται με οποιονδήποτε τρόπο στην υπηρεσία μας και στην Δ/νση : Δήμος Λήμνου, Δ/νση Διοικητικού-Οικονομικού, Τμήμα Οικονομικού, Γραφείο Προμηθειών,  Kτίριο Ε.Α.Σ. Λήμνου, 2ος όροφος, Λιμάνι Μύρινας Λήμνου,  Τ.Κ. 814 00, έως και την παραπάνω ημερομηνία.

Η ανάθεση των παραπάνω υπηρεσιών θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 28/80 και με την διαδικασία της απ΄ ευθείας ανάθεσης με απόφαση του Δημάρχου, στο ενδιαφερόμενο εκείνον που θα προσφέρει το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί των τιμών του προϋπολογισμού της Μελέτης, με την προϋπόθεση ότι αυτός  θα πληρεί του όρους που θέτει η σχετική μελέτη-Τεχνική Περιγραφή της εργασίας.

Πληροφορίες και αντίγραφα της Μελέτης, παρέχονται από το Γραφείο Προμηθειών του Δήμου. Αρμόδιοι : κα Τσόχα Δέσποινα & κ. Καβαλέρης Παντελής, Δ/νση : Kτίριο Ε.Α.Σ. Λήμνου, 2ος όροφος, Λιμάνι Μύρινας Λήμνου, Τηλέφωνο : 22543 50026, φαξ 22540 20062 και την ιστοσελίδα του Δήμου Λήμνου (www.limnos.gov.gr)      

Ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος

    Νικόλαος Μοσχάκης

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video