ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τα "σήκωσε" όλα και επέστρεψε Λήμνο το τμήμα στίβου της ΑΕΛ

Τα

Με όριο συμμετοχής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, πολλές διακρίσεις, πολλά ατομικά ρεκόρ, μετάλλια και πολλά αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον είναι ο απολογισμός της ομάδας του στίβου της ΑΕΛ από την συμμετοχή της στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου ππα-πκα που έγιναν χτες στην πόλη της Καλλονής.

Αναλυτικότερα:

Ο Κολώνας Μιχάλης έπιασε το όριο για την συμμετοχή του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει στο Ναύπλιο καταλαμβάνοντας 2η θέση στα 1000μ και την 2η στο τριπλόυν, η Μωραϊτη Ελένη πήρε την 3η θέση στο μήκος και 5η θέση στα 150μ κάνοντας ατομικό ρεκόρ και η Κρομμυδέλλη Φένια πήρε την 3η θέση στον δίσκο και την 5η θέση στα 300μ.

Οι τρεις παραπάνω αθλητές πρέπει να τονίσουμε ειναι πρώτη χρονιά στην κατηγορία αυτή.(γενν.2002)

Οι μικροί μας : Η Κρομμυδέλλη Γεσθημανή κατέλαβε την 1η θέση στην σφαίρα,η Κυριατζή Σόφια κατέλαβε την 2η θέση στο ύψος ισοφαρίζοντας το ατομικό της ρεκόρ,ο Πατρώνιας Σταύρος κατέκτησε την 4η θέση στο μήκος πραγματοποιώντας μεγάλη ατομική επίδοση, η Αρβανίτη Μαγδαληνή κατέλαβε την 4η θέση στα 80μ και πραγματοποιώντας ατομικό ρεκόρ ,η Παπακανάκη Βασιλική κατέλαβε την 5η θέση στο ύψος ισοφαρίζοντας το ατομικό της ρεκόρ και η Αντωνοπούλου Αθηνά κατέλαβε την 8η θέση πραγματοποιώντας ατομικό ρεκόρ,ενώ τα κορίτσια Παπακανάκη -Αρβανίτη-Κυριατζή- Αντωνοπούλου κατέλαβαν την 1η θέση στην σκυταλοδρομία 4χ80.

Είναι αξιοσημείωτο ότι τα παραπάνω παιδιά που είναι γεννημένα το 2003 είναι τα πιο μικρά ηλικιακά που στην ουσία του χρόνου μπαίνουν στην κατηγορία αυτή.Τα θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές, στις αθλήτριες, στους προπονητές και στους γονείς.

Τέλος για άλλη μια φορά, το τμήμα στίβου της ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει όλους τους χορηγούς του, όσους είναι δίπλας τους και τους συμπαραστέκονται στην προσπάθεια που καταβάλλουν.

13051713 532733116911420 3227454545624119200 n


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video