ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

"Δράση": "Ποιο είναι το κόστος της υποψηφιότητας της Σάμου;"


Τη δημοσίευση των δαπανών για την υποψηφιότητα της Σάμου ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2021 ζητά από τη δημοτική Αρχή η δημοτική παράταξη "Δράση Ενότητα Προοπτική".

Σε σχετική ανακοίνωσή τους οι δημοτικοί σύμβουλοί της Στέλιος Θάνος, Δημήτρης Βολακάκης, Βαγγέλης Καρλοβασίτης, Μανόλης Ματθαίου, Δημήτρης Μηλίγκος και Νίκος Τριανταφύλλου, αναφέρουν:

"Στο δημοτικό συμβούλιο της 28ης/3/16 η παράταξή μας σχετικά με το θέμα της υποψηφιότητας της Σάμου για την πολιτιστική πρωτεύουσα ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές για την ανιδιοτελή προσφορά τους με την οποία συνέβαλαν αποφασιστικά στην προσπάθεια εξωστρέφειας που έγινε, που έστω και έμμεσα πρόβαλε το νησί μας και άφησε σαν παρακαταθήκη την δημιουργία ψηφιακού, έντυπου υλικού κλπ. για αξιοποίηση προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Ο Δήμαρχος ρωτήθηκε αν και πως σκοπεύει να αξιοποιήσει αυτό το υλικό για την περαιτέρω προβολή του νησιού σε άλλες δράσεις και ποιες θα είναι αυτές.

Του ζητήθηκε επίσης προκειμένου να διασφαλιστεί η διαφάνεια και στα πλαίσια της χρηστής διοίκησης του δήμου να προβεί σε αναλυτική δημοσίευση στον Σαμιακό λαό και το Δημοτικό συμβούλιο όλων των δαπανών, καθώς και των εταιριών/προμηθευτών στις οποίες ανατέθηκαν τα διάφορα αντικείμενα εργασίας από τον Δήμο στα πλαίσια της προσπάθειας αυτής.

Δαπάνες που είτε αφορούν χρήματα που προήλθαν από χορηγούς, είτε από πόρους του Δήμου".

"Θεωρούμε πως η ενημέρωση αυτή είναι θέμα ηθικής τάξης και λαϊκή απαίτηση, καθώς ο Δήμαρχος και η δημοτική αρχή οφείλουν να γνωστοποιήσουν τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν τα χρήματα αυτά"
σημειώνει η "Δράση".


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video