ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τελευταία εξέλιξη: Κατονόμασε το «δράστη» που τον μαχαίρωσε ο ηλικιωμένος Λημνιός

Τελευταία εξέλιξη: Κατονόμασε το «δράστη» που τον μαχαίρωσε ο ηλικιωμένος Λημνιός

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν εχθές το βράδυ στην υπόθεση που συγκλόνισε την μικρή κοινωνία της Λήμνου, με τη ληστεία και απόπειρα ανθωποκτονίας ηλικιωμένου άνδρα μέσα στην αγροικία του.

Όπως πληροφορούμαστε, ο ηλικιωμένος άνδρας επέστρεψε εχθές και πάλι στη Λήμνο, από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύονταν.

Στο λιμάνι τον περίμεναν άνδρες της αστυνομικής αρχής του τόπου οι οποίοι και τον συνόδευσαν ως την οικία του προκειμένου ο άνδρας να προχωρήσει στην επίσημη κατάθεσή του, όπως κι έγινε.

Ο ηλικιωμένος ξεκαθάρισε πως τη ληστεία και τον τραυματισμό του προκάλεσε τελικά άνδρας, τον οποίο γνώρισε και κατονόμασε, αλλάζοντας την αρχική του κατάθεση που έκανε λόγο για επίθεση από γυναίκα.

Εντωμεταξύ το όχημα του φερόμενου ως δράστη, έχει κατατεθεί ότι βρίσκονταν εκείνο το πρωινό πολύ κοντά στην αγροικία του ηλικιωμένου και από άλλους μάρτυρες κατά τις έρευνες της αστυνομίας των προηγούμενων ημερών και πρόκειται για συγχωριανό του και συγγενή εξ αγχιστείας με τον οποίο ο ηλικιωμένος στο παρελθόν ήταν και συνεργάτης.

Μάλιστα η αστυνομία είχε πάρει κατάθεση από τον συγκεκριμένο άνδρα ο οποίος υποστήριξε ότι όντως βρίσκονταν εκείνο το πρωινό κοντά στο χωράφι του ηλικιωμένου αλλά είχε αρνηθεί την όποια συμμετοχή του.

Εχθές ο άνδρας αυτός, τον οποίο κατονόμασε ως δράστη ο ηλικιωμένος κλήθηκε να καταθέσει εκ νέου, αρνούμενος και πάλι την όποια συμμετοχή του.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως ο φάκελος της υπόθεσης, με τις τελευταίες εξελίξεις και καταθέσεις δόθηκε σήμερα στην εισαγγελία Μυτιλήνης και αναμένεται η απόφαση Εισαγγελέα και Ανακριτή για το αν η αστυνομία θα προχωρήσει στη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video