Υλικά συνταγής
- 500γρ. καθαρισμένες γαρίδες
- 1 κόκκινο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- ½ φλιτζ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 100γρ. φέτα σε κύβους
- 2 φλιτζ. σάλτσα ντομάτας
- 1 σφηνοπότηρο ούζο
- αλάτι
- πιπέρι
Διαδικασία συνταγής
- Σοτάρουμε το κρεμμύδι και προσθέτουμε τις γαρίδες μέχρι αν πάρουν χρώμα (για 3-4 λεπτά περίπου).
- Σβήνουμε με το τσίπουρο και αφήνουμε 2 λεπτά ακόμη. Αφαιρούμε τις γαρίδες από το τηγάνι.
- Προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά. Βάζουμε αλάτι, πιπέρι.
- Προσθέτουμε το μαϊντανό, τις γαρίδες και τη φέτα και μετά από 1-2 λεπτά αποσύρουμε από τη φωτιά. Σερβίρουμε.
πηγη www.cooklos.gr
Πηγή
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου