ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

anasagym – HELLAS TOP TEAM «δίνουν τα χέρια» στο πρώτο επαγγελματικό ρινγκ στη Λήμνο! Όλες οι λεπτομέρειες της συνεργασίας…

anasa

anasa

 

Το anasagym  αυτή την χρονιά αλλάζει!

 

Θα διδάσκονται  μαχητικά αθλήματα και πολεμικές τέχνες από ειδικευμένους και έμπειρους εκπαιδευτές της HELLAS TOP TEAM,της μεγαλύτερης σχολής μαχητικών αθλημάτων  στην Ελλάδα, ενώ οι υπηρεσίες γυμναστηρίου( όργανα) θα είναι δωρεάν για όλους τους συμμετεχοντες.

Οι αθλητές  μικροί και μεγάλοι, γυμνάζονται σε έναν ανανεωμένο  και άρτια εξοπλισμένο χώρο  εφοδιασμένο με επαγγελματικό ρίνγκ ,όπου η προπόνηση και εκγύμνασή τους γίνεται με τον πιο επαγγελματικό τρόπο υπό την επίβλεψη εμπείρων πτυχιούχων εκπαιδευτών.

ρινκ

 

Παιδικά τμήματα Kick Boxing, Παγρατίου, Πάλης.
Γυναικείο group Kick Boxing, Grappling, MMA
Τμήματα Grappling
Τμήματα Kick Boxing
Αγωνιστικό τμήμα
Τμήματα MMA
Τμήματα αυτοάμυνας

Για πρώτη φορά στην Λήμνο λειτουργεί ένας χώρος με  4 διαφορετικά είδη μαχητικών αθλημάτων και πολεμικών τεχνών ικανά να καλύψουν κάθε επιθυμία!

hqdefault

Επίσης για πρώτη φορά  όλα τα τμήματα θα λειτουργούν καθημερινά θα οριστεί  συγκεκριμένη ώρα για κάθε επίπεδο και τμήμα (παιδικό – ενηλίκων) κάθε μέρα με την δυνατότητα ο ασκούμενος  να μπορεί  να συμμετέχει  καθημερινά 5 ώρες εβδομαδιαίως!

Επίσης όλοι οι εγγεγραμμένοι στα τμήματα αυτοάμυνας θα μπορούν να απολαμβάνουν και δωρεάν συνδρομή στα όργανα εκγύμνασης του γυμναστηρίου!

Ποια είναι η HELLAS TOP TEAM

hellas_top_team_2

Η μεγαλύτερη σχολή μαχητικών αθλημάτων και πολεμικών τεχνών “HELLAS TOP TEAM» έχει υπό την σκέπη της 15 σχολές σ Ελλάδα και Κύπρο.

Δάσκαλος και ιδρυτής της ο Δημήτρης Δημητρίου με περισσότερο από 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο, ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος επί σειρά ετών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης και Υποταγής,   έχει κατακτήσει μεγάλες διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό ενώ από τα χέρια του έχουν βγει αθλητές παγκοσμίου επιπέδου.

δημητρης δημητριου

Η “HELLAS TOP TEAM» διαθέτει μια μεγάλη ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών που στελεχώνουν τις σχολές της ανά την επικράτεια.

Δείτε εδώ: Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του Δημήτρη Δημητρίου (Ηellas top team, πρόεδρος ΕΟΠΥΜΥ)

 

Το προφίλ του Δασκάλου μας

Αποτέλεσμα εικόνας για kick boxing shadow

Στην Λήμνο την  “HELLAS TOP TEAM» θα εκπροσωπεί ο 35χρόνος εκπαιδευτής μαχητικών αθλημάτων πρωταθλητής Ελλάδος και βαλκανιονίκης Σπύρος Γαλάνης.

Kατοχος διπλωματος προπονητη 2008
1)Ορθια μαχη\standing fighting k1 rules
2)Παλη υποταγης/submission grappling.
3)Μαχη υποταγης\Mixed martial arts-MMA.
Δίπλωμα προπονητικής  ΚΕΤTLEBELLS TRAINING/M.M.A CONDITIONING
Δίπλωμα πρώτων βοηθειών(ΚΑΡΠΑ) .
Κάτοχος 2ου Νταν ΠΟΚ.
2ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2007 στο kickboxing.
2η Θεση στο πανελληνιο πρωταθλημα παλη υποταγης  2008.
1η Θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Μάχη υποταγης  2009.
Βοηθος προπονητή 2008-2010 Δημήτρη Δημητριου καθώς και παραδόσεις σεμιναρίων σε ΜΜΑ kickboxing

Έχει εργαστεί επί σειρά ετών  σε σχολές της Αθήνας και της Επαρχίας και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στα μικρά παιδιά σ όποια σχολή και αν πέρασε.

Προσήλωση, υπομονή, επιμονή και μεθοδικότητα είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την δουλειά του. Ενώ οι γνώσεις του σε Kick Boxing, Παγκράτιο, Πάλη, Grappling, MMA θα εντυπωσιάσουν και τον πιο δύσπιστο!

Στο βίντεο που ακολουθεί πάρτε μια πρωτη γεύση από τον Σπύρο Γαλάνη

 

Για πρώτη φορά επαγγελματικό ρινγκ στην Λήμνο!
Στον ανακαινισμένο χώρο του anasa gym θα τοποθετηθεί επαγγελματικών προδιαγραφών ρινγκ  πυγμαχίας.

 

Τμήματα

Τα τμήματα θα δημιουργηθούν σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες των συμμετεχοντων

a1

Παιδικό

Τμήματα από 5 ετών και άνω .

Kick boxing

Πάλη

Μάχη υποταγής –Παγκράτιο

ΜΜΑ

Τα τμήματα θα δημιουργηθούν σύμφωνα με την ηλικία αλλά και την ικανότητα των παιδιών  μπορούν να τα παρακολουθήσουν και παιδιά με προηγούμενη εμπειρία σε σχολές αυτοάμυνας.

boxing_abs-t3

Ενηλίκων 

Θα λειτουργήσουν τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων σ όλα τα είδη μαχητικών αθλημάτων Kick Boxing, Παγρατίου, Πάλης,
Grappling, MMA

“Αυτοάμυνα, Μυϊκή Ενδυνάμωση, Απώλεια Βάρους, Αύξηση Ενέργειας, Αντοχής και Αυτοπεποίθησης”

Δοκιμάστε μια προπόνηση και μάθετε τα μυστικά του, αν ταιριάζει στο χαρακτήρα σας και αν καλύπτει τους στόχους σας.

7

Kick Boxing & Αυτοάμυνα μόνο για γυναίκες

Είναι ένα πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα  τμήμα που βασίζεται σε τεχνικές από διάφορες πολεμικές τέχνες και συστήματα αυτοάμυνας όπως kick boxing, boxing, muay thai, Brazilian jiu jitsu, krav maga κ.α. επικεντρωμένο στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας.Απευθύνεται  μόνο σε γυναίκες που θέλουν να μάθουν να αμύνονται, να δυναμώσουν  το σώμα τους εναλλακτικά σε σχέση με τα παραδοσιακά γυμναστήρια, να αδυνατίσουν πολύ σύντομα, να εκτονωθούν και να αποβάλουν το στρες της ημέρας.

Η Προπόνηση

Οι προπονήσεις γίνονται σε ιδανικές συνθήκες. Μεγάλος χώρος, καθαρό περιβάλλον, πληρότητα σε προπονητικό εξοπλισμό,  Η γυμναστική είναι τόσο ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική, όσο και πολύ ουσιαστική. Τεχνικές πρακτικής αυτοάμυνας, τεχνικές kick boxing, ασκήσεις επιδεξιότητας, χρίση οργάνων μυϊκής ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης είναι λίγα από την μεγάλη ποικιλία του μαθήματος.

 

Υπηρεσίες γυμναστηρίου

Στον νέα διαμορφωμένο χώρο του anasa gym όμως θα μπορείτε να απολαμβάνετε  και τις υπηρεσίες του γυμναστηρίου αν σας ενδιαφέρει η απλή εκγύμνασή. Με την ολοήμερη παρουσία τους και βοήθεια τους έμπειροι γυμναστές θα σας υποδείξουν με ασφάλεια τον σωστό τρόπο εκγύμνασης πάντα στις πιο χαμηλές τιμές!

Έναρξη γυμναστήριου 6 Σεπτεμβρίου, με 15 ευρώ το μήνα, τηλ 22540- 25938 και 694 8404977

anasa gym ανασα

 

Δηλώστε συμμετοχή !

Δωρεάν δοκιμαστικές προπονήσεις για όλους!

anasa

 

 

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video