ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στην Διεθνή Έκθεση Φωτογραφίας BLANK WALL Gallery ο Μάνος Σπαρής

σπαρησ

σπαρησ

O Μάνος Σπαρής κατάγεται από το νησί της Λήμνου και  ξεκίνησε να φωτογραφίζει το 2011 με ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.

 Έχει παρακολουθήσει  σεμινάρια και διαλέξεις πάνω στη καλλιτεχνική φωτογραφία και στην επεξεργασία της εικόνας.

 Έχει συμμετάσχει μέχρι τώρα  σε είκοσι τρεις (23) ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα (Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Λήμνο-Καβάλα-Κρήτη) και στο εξωτερικό (Αγγλία-Χιλή-Ινδία-Ινδονησία-Ουκρανία).Επίσης έργα του έχουν διακριθεί σε πανελλήνιους και παγκόσμιους διαγωνισμούς μέσω της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρίας και της  FIAP (FEDERATION INTERNATIONALE DE L’ART PHOTOGRAPHIQUE).

 Είναι Πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος της Φωτογραφικής Ομάδας Λήμνου.

 Έχει εκδώσει ένα φωτογραφικό ηλεκτρονικό άλμπουμ για τη Λήμνο με τίτλο Lemnos the Amazing Greek island που είναι διαθέσιμο και για ipad (http://ift.tt/2cfyMlC).

 Εμπλουτίζει διαρκώς τις γνώσεις του από τα βιβλία και τα λευκώματα μεγάλων φωτογράφων και κάνοντας πρακτική με διάφορες μορφές λήψεων. Ασχολείται με την Α/Μ φωτογραφία,  φωτογραφία δρόμου-γυμνό-τοπία-minimal-πορτραίτα .

Είναι μέλος της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρίας και της FIAP.

Όπως μας ενημερώνει :

Με μεγάλη χαρά και τιμή ανακοινώνω στους φίλους της φωτογραφίας αλλά και φίλους μου ότι συμμετέχω, στην Διεθνή Έκθεση Φωτογραφίας που γίνεται στην BLANK WALL Gallery (Υακίνθου 12-Κυψέλη, Αθήνα) από το Σάββατο 10 Σεπ έως 15 Σεπτεμβρίου 2016. Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα, που η Gallery επέλεξε μια δική μου φωτογραφία, προκειμένου να προβάλλει την εκδήλωση.

Στην έκθεση αυτή, το Αθηναϊκό κοινό και ελπίζω οι ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, να ταξιδέψουν με τις φωτογραφίες της έκθεσης, με αφορμή το θέμα ‘’Travelling’’.

Τα έργα έχουν επιλεγεί μέσα από ένα σκληρό ανταγωνισμό και αυστηρή επιλογή και συμμετέχουν φωτογράφοι από Βέλγιο,Ολλανδία,,Η.Π.Α.,Βουλγαρία Αυστραλία, , Καναδά και 2 Έλληνες φωτογράφοι.

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ…Εγκαίνια Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 8.00μμ. περισσότερα στο link http://ift.tt/2cfyVWe

 

 

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video