ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Welcome Stores: Κάνε τις αγορές σου στο κατάστημα των Αδελφών Γκουγκούμη και φύγε με ένα Volkswagen Golf!

Welcome Stores: Κάνε τις αγορές σου στο κατάστημα των Αδελφών Γκουγκούμη και φύγε με ένα Volkswagen Golf!

Ένα αυτοκίνητο Volkswagen Golf 1.2 TSI, Active 5D, χρώματος μαύρου, αξίας 18.000€, θα κληρώσει η αλυσίδα καταστημάτων Welcome Stores στις 31 Δεκεμβρίου 2016!

Μπορείς να γίνεις εσύ ο μεγάλος νικητής!

Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όσοι πραγματοποιήσουν αγορές από 30€ και άνω από τα καταστήματα του δικτύου της Welcomestores που φέρουν το σήμα Welcomestores, ενώ για κάθε 30€ αγορών κερδίζεις 1 συμμετοχή στην κλήρωση. Δηλαδή, με αγορές 60€ κερδίζεις 2 συμμετοχές, για 90€ 3 συμμετοχές κ.ο.κ. Όσες περισσότερες συμμετοχές έχεις, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις!

Πώς συμμετέχω στην κλήρωση;

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι μετά τις αγορές σου να μπεις στο http://ift.tt/2fxadEi και να καταχωρήσεις τα στοιχεία σου στην φόρμα του διαγωνισμού (Ονοματεπώνυμο, Αριθμός/Ημερομηνία/Ποσό παραστατικού κλπ.).

welcome-symmetoxi

Τα πεδία είναι υποχρεωτικά: Όνομα, Επίθετο, Κινητό, Email, Κατάστημα αγοράς, Ημ/νια παραστατικού (ημερομην.αγοράς), Ημ/νια παραστατικού (ημερομην.απόδειξης ή τιμολογίου) και αριθμό παραστατικού (αριθμ.απόδειξης ή τιμολογίου). Στο πεδίο Συμμετοχές δεν μπορεί να καταχωρηθεί κάτι (είναι κλειδωμένο) και εμφανίζονται on line οι συμμετοχές που κερδίζει, ανάλογα με το ποσό αγοράς.

Με την καταχώρηση λαμβάνεις αυτόματα mail για την επιτυχή καταχώρηση. Στην περίπτωση που δεν έχεις email ή κινητό πρέπει να συμπληρώσεις κάποια άλλα (π.χ. κινητό άλλου συγγενούς προσώπου ή mail). Χωρίς αυτά δεν θα είναι εφικό να αναζητηθείς και βρεθείς σε περίπτωση που κερδίσεις.

Στο τέλος της φόρμας υπάρχει σχετικό κουμπί με τους όρους χρήσης τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά και να αποδεχθείς, ώστε να προχωρήσεις στην καταχώρηση της συμμετοχής σου.

Καλή επιτυχία!

 

welcome-stores-diagonismos

 

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video