ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μαξίμου καλεί Πεντάγωνο για τη στράτευση στα 18

στρατι
Μαξίμου καλεί Πεντάγωνο για τη στράτευση στα 18

στρατι

Πεντάγωνο καλεί Μαξίμου ή για την ακρίβεια το Μαξίμου μαζεύει για άλλη μία φορά τον Καμμένο: Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος φέρεται να συμφώνησε με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη να φέρει πρόταση για υποχρεωτική στράτευση στα 18, αλλά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος άδειασε τον κυβερνητικό εταίρο,  τονίζοντας ότι το καθεστώς στράτευσης αυτή τη στιγμή δεν αλλάζει αλλά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εννοούσε εθελοντικά.

AdTech Ad

Για να πιάσουμε όμως το νήμα της ιστορίας από την αρχή,  ο πρόεδρος της ΝΔ πρόσφατα σε διαδικτυακή συζήτηση με το Στέλιο Ράμφο είχε βάλει στο τραπέζι του διαλόγου το θέμα της υποχρεωτικής στράτευσης στα 18. Στη συζήτηση αυτή αναφέρθηκε κατά τη σημερινή τους συνάντηση στο υπουργείο Αμυνας ο κ.Καμμένος και σύμφωνα με γαλάζιες πηγές τον ρώτησε: «Εγώ θα έστελνα στη Βουλή μία τέτοια πρόταση, θα έχω τη στήριξη σας;» Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης απάντησε ότι εάν αυτό κάλυπτε τις επιχειρησιακές ανάγκες, θα το έβλεπε θετικά, σύμφωνα με τις ίδιες γαλάζιες πηγές.

Κατά τη διάρκεια του briefing ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δέχθηκε ερώτηση για την υποχρεωτική και όχι εθελοντική στράτευση. Συγκεκριμένα στο ερώτημα: «Κύριε εκπρόσωπε, σήμερα μετά τη συνάντηση του κ. Καμμένου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη προέκυψε σύγκλιση των δυο του Υπουργού και του Προέδρου της ΝΔ για την υποχρεωτική στράτευση στα 18. Η θέση της Κυβέρνησης ποια είναι; Είναι υπέρ της υποχρεωτικής στράτευσης στα 18;», η απάντηση του κ.Τζανακόπουλου ήταν: «Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή συζήτηση στο εσωτερικό της Ελληνικής Κυβέρνησης. Δεν θεωρώ αυτή τη στιγμή ότι πρέπει να αλλάξει το καθεστώς υποχρεωτικής στράτευσης».

Το Μαξίμου δε στη συνέχεια με ενημερωτικό σημείωμα διευκρίνιζε ότι: «Ο Υπουργός κ. Καμμένος μίλησε για κίνητρα που μπορούν να δοθούν σε περίπτωση εθελοντικής στράτευσης στα 18! Ελπίζουμε ότι γίνεται κατανοητή η διαφορά μεταξύ εθελοντικής και υποχρεωτικής στράτευσης.»

 

 

http://news247.gr/


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video