ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τελευταία ημέρα σήμερα για το Χαριστικό – Ανταλλακτικό Παζάρι στη Μύρινα

Τελευταία ημέρα σήμερα για το Χαριστικό – Ανταλλακτικό Παζάρι στη Μύρινα

2ήμερο χαριστικό και ανταλλακτικό παζάρι βρίσκεται σε εξέλιξη από εχθές Κυριακή στη Μύρινα, σε διοργάνωση της Δημοτικής Κοινότητας της πόλης και της τοπικής ομάδας Πελίτι Λήμνου.

Το χαριστικό – ανταλλακτικό παζάρι άνοιξε τις πύλες του εχθές Κυριακή 18 Δεκεμβρίου από τις 11 το πρωί έως τις 2το μεσημέρι και θα ολοκληρωθεί σήμερα Δευτέρα, στις 8 το βράδυ με την έλευση του κοινού να ξεκινάει στις 6 το απόγευμα.

Και τις δυο ημέρες το παζάρι φιλοξενείται στην αίθουσα ΓΚΑΛΙΟΥΡΗ του Κινηματοθεάτρου ΜΑΡΟΥΛΑ.

«Όλοι στο σπίτι μας έχουμε πράγματα που δεν χρησιμοποιούμε και δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε. Μπορούμε λοιπόν να τα φέρουμε στο Χαριστικό – Ανταλλακτικό Παζάρι κι αν δούμε κάτι που μας αρέσει μπορούμε απλά να το πάρουμε. Αντικείμενα, παιχνίδια, ρούχα, βιβλία, οτιδήποτε δεν χρειαζόμαστε πια, αλλά μπορεί να είναι χρήσιμο για κάποιον άλλο.

Παράλληλα γίνεται γνωστό ότι η τοπική ομάδα του Πελίτι δέχεται κάθε χρόνο πολλά αιτήματα για σπόρους από συντοπίτες μας αλλά και από ερασιτέχνες καλλιεργητές από όλη την Ελλάδα. Αν λοιπόν σας περισσεύουν σπόροι από το περιβόλι που καλλιεργήσατε μπορείτε να τους «καταθέσετε» στην τοπική τράπεζα του Πελίτι.

Απλά, σημειώστε ποικιλία, περιοχή που καλλιεργήθηκε ο σπόρος, έτος συγκομιδής και κάντε την κατάθεσή σας!
Βοηθήστε τους τοπικούς σπόρους να αναπαραχθούν και να καλλιεργηθούν ελεύθερα σε όλη την πατρίδα μας».

 

15590019 1864229003856684 4651746844574763457 n


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video