ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κινηματογραφική άνοιξη στο «Μαρούλα» | Έρχονται οι «πρωταγωνιστές» των φετινών Όσκαρ «La La Land» και «Moonlight».

Κινηματογραφική άνοιξη στο «Μαρούλα» | Έρχονται οι «πρωταγωνιστές» των φετινών Όσκαρ «La La Land» και «Moonlight».

Η φετινή κινηματογραφική άνοιξη στο δημοτικό κινηματοθέατρο «Μαρούλα» φέρνει μουσική, χρώμα, συναίσθημα, ιστορία, δράμα, μυστήριο και όχι μόνο!

Το πρόγραμμα Μαρτίου- Απριλίου περιλαμβάνει ταινίες που κέρδισαν το θαυμασμό του κοινού και των κριτικών και χαρίζουν σε μικρούς και μεγάλους μοναδικές στιγμές μπροστά στη μεγάλη οθόνη. Μεταξύ αυτών, οι «πρωταγωνιστές» των φετινών Όσκαρ, το

«La La Land» και το «Moonlight».
Ξεκινάμε στους ρυθμούς του La La Land

Καλωσορίζουμε το Μάρτιο στους ρυθμούς του πολυβραβευμένου «La La Land», στις 3, 4 και 5 Μαρτίου. Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Έμα Στόοουν ζουν τη δική τους ρομαντική ιστορία με φόντο το Λος Άντζελες , την πόλη που γεννιούνται και πεθαίνουν τα όνειρα. Οι δυο ταλαντούχοι ηθοποιοί τραγουδούν, χορεύουν και μας συγκινούν. Η ταινία σάρωσε τα φετινά Όσκαρ παίρνοντας έξι βραβεία.

Το βαθιά ανθρώπινο «Moonlight»
Στις 10, 11 και 12 Μαρτίου η επίσης πολυβραβευμένη ταινία «Moonlight», με τον ιδιαίτερα ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της, μας παρουσιάζει την περιπετειώδη ενηλικίωση του αφροαμερικανού Σαϊρόν, ο οποίος αναζητά τη θέση του στον κόσμο. Ένας ποιητικός διαλογισμός για την ταυτότητα, την οικογένεια, τη φιλία, την αγάπη, πλημμυρισμένος από βαθιά συμπόνια και καθολικές αλήθειες. Η συγκλονιστική ταινία έλαβε τρία Όσκαρ, μεταξύ των οποίων και το Όσκαρ καλύτερης ταινίας.

«Χουλιέτα», με τη μαγεία του Αλμοδόβαρ
Στις 17, 18 και 19 Μαρτίου παραδινόμαστε στη μαγεία του Αλμοδόβαρ, που μας παρουσιάζει με το δικό του μοναδικό τρόπο την ιστορία της «Χουλιέτα». Η νέα ηρωίδα του χαρισματικού ισπανού σκηνοθέτη αναζητά τα ίχνη της εξαφανισμένης κόρη της και αναμετράται με το παρελθόν της.

Μαγευτικό ταξίδι στους ωκεανούς με την «Βαϊάνα»
Κοντά στο τέλος του Μαρτίου, τα μικρά και μεγάλα παιδιά θα απολαύσουν τις περιπέτειες της ηρωίδας κινουμένων σχεδίων «Βαϊάνα», μιας ριψοκίνδυνης γενναίας έφηβης, η οποία σαλπάρει σε μια τολμηρή αποστολή για να σώσει το λαό της, στη μαγευτική ταινία της Disney που θα προβληθεί στις 24, 25 και 26 Μαρτίου.

Η ελληνική επανάσταση στη μεγάλη οθόνη με το «Έξοδος 1826»
Η ελληνική επανάσταση «ζωντανεύει» στη μεγάλη οθόνη του «Μαρούλα» στις 31 Μαρτίου και στις 1, 2, 3 και 5 Απριλίου (δύο έξτρα προβολές). Η ταινία «Έξοδος, 1826» μας παρουσιάζει την ιστορία των παιδιών της Σαμαρίνας των Γρεβενών, που έφυγαν από τον τόπο τους για να βοηθήσουν τους Μεσολογγίτες κατά την ηρωική έξοδο του Μεσολογγίου. Η ταινία, πέρα από τον ιστορικό της χαρακτήρα, εντυπωσιάζει με την εξαιρετική φωτογραφία της .

Η πίστη, η δύναμη και τα ανθρώπινα όρια στη «Σιωπή» του Σκορσέζε
Η επική κινηματογραφική ταινία του σκηνοθέτη Μάρτιν Σκορσέζε «Σιωπή», βασισμένη στο ομώνυμο αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Σιουσάκου Έντο, προβάλλεται στις 7, 8 και 9 Απριλίου. Μια ταινία για την πίστη, την αγάπη, τη δύναμη και τα ανθρώπινα όρια, μας παρουσιάζει την ιστορία ενός πορτογάλου ιεραπόστολου που φτάνει στην Ιαπωνία του 17ου αιώνα για να εμψυχώσει τους καταπιεζόμενους χριστιανούς.

Ένας αξέχαστος διαγωνισμός τραγουδιού στο «Τραγούδα»
Και από τη «Σιωπή» περνάμε σε πολλή μουσική με την ταινία κινουμένων σχεδίων «Τραγούδα» που θα προβληθεί στις 19, 20 και 21 Απριλίου. Το κοάλα Μπάστερ Μουν διοργανώνει διαγωνισμό τραγουδιού για να σώσει το θέατρό του από τη χρεοκοπία, με τη συμμετοχή των φίλων του. Οι πρωταγωνιστές της τηλεοπτική σειράς ΤΑΜΑΜ Γιάννης Χατζηγεωργίου (στο ρόλο του εκκεντρικού γουρουνιού Γκάντερ), Τζωρτζίνα Λιώση (η ντροπαλή ελεφαντίνα Μίνα με τη θεσπέσια φωνή) και Ντένης Μακρής (ο πιστός φίλος, το πρόβατο, ο Έντι) ζωντανεύουν μοναδικά κάποιους από τους βασικούς χαρακτήρες της ταινίας, ενώ ακούγονται πάνω από 65 αγαπημένα τραγούδια της σύγχρονης ποπ σκηνής σε ένα διαγωνισμό τραγουδιού που θα μας μείνει αξέχαστος!

Γρίφοι και μυστήριο στην ταινία «Έτερος εγώ»
Με πέντε προβολές έρχεται η ταινία «Έτερος εγώ», ένα αστυνομικό θρίλερ, με μυστήριο, αινιγματική ατμόσφαιρα, συναρπαστικούς γρίφους και εξαιρετικό καστ. Στον κεντρικό ρόλο ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης, ο οποίος υποδύεται τον καθηγητή εγκληματολογίας που προσπαθεί να λύσει το μυστήριο που κρύβεται πίσω από πέντε φόνους. Μαζί του ο Δημήτρης Καταλειφός και ο διάσημος γάλλος ηθοποιός Φρανσουά Κλουζέ. Η ταινία θα προβληθεί στις 21, 22, 23, 24 και 26 Απριλίου.

Το πορτρέτο μιας ξεχωριστής «πρώτης κυρίας» στη Jackie
Το πρόγραμμα Μαρτίου Απριλίου κλείνει με το πορτρέτο της Τζάκι Κένεντι, μιας πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, που άφησε ένα πολύ ισχυρό στίγμα. Η ιστορία εκτυλίσσεται στη σκιά της δολοφονίας του συζύγου της, του αμερικανού προέδρου Κένεντι και επικεντρώνεται στις πρώτες μέρες μετά το τραγικό γεγονός, με τη βραβευμένη με Όσκαρ Νάταλι Πόρτμαν στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η ερμηνεία της στη συγκεκριμένη ταινία, την έθεσε εκ νέου υποψήφια για Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου. Η «Jackie» ήταν συνολικά υποψήφια για 3 Όσκαρ και θα προβληθεί με δύο έξτρα προβολές στις 28, 29, 30 Απριλίου και στις 3 Μαΐού.

martios aprilios 17


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video