ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Και οι Σαμιώτες στη μάχη των Πανελλαδικών εξετάσεων


Θέση στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας διεκδικούν και οι Σαμιώτες μαθητές, που ρίχτηκαν από την Τρίτη στη μάχη των Πανελλαδικών εξετάσεων, αρχικά οι τελειόφοιτοι των ΕΠΑ.Λ.

Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους ευχήθηκαν οι τοπικοί φορείς.

Νίκος Κατρακάζος, αντιπεριφερειάρχης Σάμου:

"Με την ευκαιρία της έναρξης των πανελληνίων εξετάσεων, ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία και δύναμη σε όλους εσάς που κάνετε αυτό το δύσκολο, αλλά όμορφο βήμα για το ‘’πέρασμά’’ σας από τα μαθητικά θρανία στα έδρανα των Τριτοβάθμιων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, καθώς και την αμέριστη συμπαράστασή μας στις οικογένειές και τους καθηγητές σας που ζουν πολύ έντονα τη συγκεκριμένη διαδικασία και αγωνιούν για το μέλλον σας. 

Χρειάζεται να οπλιστείτε με υπομονή, νηφαλιότητα και αυτοπεποίθηση για να ολοκληρώσετε επιτυχώς την προσπάθεια που έχετε από καιρό αρχίσει. Ωστόσο, οι εξετάσεις αυτές δεν θα καθορίσουν την όλη πορεία σας, είναι απλώς από τις πρώτες ‘’μάχες’’ που καλείστε να δώσετε στη ζωή σας, αλλά είναι και η αφετηρία για να θέσετε νέους στόχους και για να ξεκινήσετε νέες προσπάθειες, καθώς η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας".

Μιχάλης Αγγελόπουλος, δήμαρχος Σάμου:

"Ενόψει των Πανελληνίων Εξετάσεων που ξεκινούν σήμερα, θέλω να ευχηθώ από καρδιάς σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές της Σάμου που διαγωνίζονται, καλή επιτυχία. Αυτές οι εξετάσεις είναι η πρώτη μεγάλη δοκιμασία που θα αντιμετωπίσετε στη ζωή, δεν είναι όμως η μοναδική. 

Οι μάχες δεν κερδίζονται όλες, πολύ δε περισσότερο με την πρώτη φορά. Σημασία έχει να μη χάνει κανείς το θάρρος του και να παραμένει αγωνιστής. Και τώρα, όπως και πάντοτε, εκτός από μελέτη και σωστή προετοιμασία, χρειάζεται ηρεμία, πίστη στις δυνάμεις μας και αισιοδοξία. Αυτά είναι τα καλύτερα εφόδια και για την πρόκληση που τώρα έρχεται μπροστά σας και για όποια άλλη θα βρεθεί στο δρόμο σας στο μέλλον.

Και πάλι, καλή επιτυχία!".

Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ. Ευσέβιος (επιστολή προς τους μαθητές-μαθήτριες):

"Αγαπητό μου παιδί,

Σε λίγες ημέρες θα λάβεις μέρος στη διαδικασία των εξετάσεων, που θα σηματοδοτήσουν το τέλος της σχολικής σου ζωής στο Λύκειο και την αρχή μιας νέας σταδιοδρομίας, μαθητείας και σπουδών στα Ανώτερα κι Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Πατρίδος μας.

Συμπαραστεκόμενος στην αγωνία της προετοιμασίας σου, σε παρακαλώ να αγωνισθείς χωρίς άγχος, αλλά με εμπιστοσύνη στο θέλημα του Θεού. Όταν εισέλθεις στο στάδιο των εξετάσεων για να αγωνισθείς, μη διστάσεις να επικαλεσθείς την χάρη και τον φωτισμό του Κυρίου μας. Δώσε τον καλύτερό σου εαυτό  και παράλληλα εναπόθεσε με απόλυτη εμπιστοσύνη και αγάπη την ελπίδα σου στα παντοδύναμα Χέρια Του. Ο άγιος Ιωάννης  ο Χρυσόστομος μας συμβουλεύει: ‘’Να προσπαθείς σαν να εξαρτώνται όλα από σένα και να αφήνεσαι στον Θεό σαν να εξαρτώνται όλα απ’ αυτόν’’.

Αγαπητό μου παιδί…

Σού εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου, ο Κύριός μας να σε σκεπάζει, να ευλογεί την ζωή σου και να σού χαρίζει κάθε επιτυχία στις εξετάσεις και σε κάθε προσπάθεια της ζωής σου.

Με πατρική αγάπη και τις καλύτερες ευχές μου για καλή επιτυχία,

Ο Πνευματικός σου Πατέρας
+ Ο Σάμου και Ικαρίας Ευσέβιος"




Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video