ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τέλος οι «Γουρούνες» – Καταργείται η κυκλοφορία τους σε όλα τα νησιά

Παρελθόν θα αποτελούν οι γουρούνες, οι μηχανές δηλαδή που κινούνται σε 4 τροχούς από το επόμενο καλοκαίρι. Αυτό προβλέπεται στο νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών σύμφωνα με ρεπορτάζ του star.gr Νέα διάταξη του νομοσχεδίου, σύμφωνα με πληροφορίες, καταργεί τις γουρούνες στα νησιά.

Δηλαδή δεν θα μπορούν πλέον να κυκλοφορούν στους δρόμους, παρά μόνο σε χώρους για τις οποίους είναι φτιαγμένες να κυκλοφορούν, όπως σε χωμάτινους δρόμους. Στα εισοδηματικά κριτήρια με βάση τα οποία θα καθορίζονται τα πρόστιμα και στις βαριές διοικητικές ποινές για αντικοινωνική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της οδήγησης έχει στραφεί το ενδιαφέρον της Κοινής Γνώμης σε σχέση με το νέο ΚΟΚ που προωθεί το αρμόδιο Υπουργείο  Μεταφορών.

Μια ωστόσο παράμετρος που αξίζει να αναδειχθεί είναι αυτή που αφορά τις γνωστές και εξαιρετικά επικίνδυνες «γουρούνες», τα δημοφιλή σε πολλούς τετράτροχα μηχανοκίνητα που για ακόμη ένα καλοκαίρι αποτέλεσαν την αιτία για δεκάδες τροχαία ατυχήματα στο νησί της χώρας. Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σε αθηναϊκά Μ.Μ.Ε, ο νέος ΚΟΚ περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και την απαγόρευση της κυκλοφορίας των συγκεκριμένων οχημάτων σε δρόμους με άσφαλτο, όπως κατά κόρον συμβαίνει στα νησιά.

Φέτος σε πολλά νησιά οι τουρίστες με «γουρούνες» κυκλοφορούσαν όχι μόνο σε τουριστικές περιοχές αλλά και σε παραλιακές λεωφόρους και δρόμους ακόμη και κατά μήκος δημοτικών δικτύου των χωριών.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να αποσαφηνιστεί το πλαίσιο του νέου ΚΟΚ την στιγμή που είναι ανάγκη να υπάρχει σαφήνεια στους κανονισμούς για την κυκλοφορία των τετράτροχων μηχανών στην Ελλάδα, που δεν έχουν σχεδιαστεί για τους δρόμους στους οποίους κυκλοφορούν.

 

Αναδημοσίευση από : http://ift.tt/1gaJ5iC

The post Τέλος οι «Γουρούνες» – Καταργείται η κυκλοφορία τους σε όλα τα νησιά appeared first on Ικαριακή Ραδιοφωνία.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video