ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Σύλλογος Ελληνοαμερικανών Λέσβου γιόρτασε την Κυριακή των Ευχαριστιών την Κυριακή 19 Νοέμβρη στην Αγιάσο

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟ «Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ» ΑΓΙΑΣΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 ο Σύλλογος Ελληνοαμερικανών Λέσβου γιόρτασε την Κυριακή των Ευχαριστιών. Σε συνεστίαση των μελών και των φίλων του στη Μυτιλήνη οι διοργανωτές τίμησαν το Αναγνωστήριο Αγιάσου για την πολύχρονη προσφορά του στον πολιτισμό της Λέσβου.

Την τιμητική διάκριση παρέδωσε η πρόεδρος του Συλλόγου Ελληνοαμερικανών Λέσβου κα Ντόρα Πολίτη  στον Αντιπρόεδρο του Αναγνωστηρίου κ. Παναγιώτη Σκορδά.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν και τα Σαντούρια του Αναγνωστηρίου με παραδοσιακούς σκοπούς και τραγούδια της Λέσβου κερδίζοντας το χειροκρότημα.

Έπαιξαν οι: Σοφία Κουταλέλλη, Ουρανία Αργύρα, Θεοδώρα Ρούσσα, Σοφία Σκορδά, Στέλιος Σκορδάς. Τραγούδι: Σοφία Σκορδά, Κρουστά: Βασίλης Αμπουλός, Κιθάρα-Διδασκαλία: Κώστας Ζαφειρίου.

Την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης από την 98 ΑΔΤΕ  “Αρχιπελάγους” εκδήλωση-εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων. Στην πλουσιότατη εκδήλωση που περιελάμβανε ομιλίες και μουσικό πρόγραμμα συμμετείχαν και τα Σαντούρια του Αναγνωστηρίου και ο αντιπρόεδρος, φιλόλογος κ. Παναγιώτης Σκορδάς.

Έπαιξαν οι: Κωνσταντίνα Τσέλα, Ουρανία Αργύρα, Θεοδώρα Ρούσσα, Σοφία Σκορδά, Στέλιος Σκορδάς. Κρουστά: Βασίλης Αμπουλός, Κιθάρα-Διδασκαλία: Κώστας Ζαφειρίου.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Διοικητής της 98 ΑΔΤΕ  υποστράτηγος Σταύρος Τσερπές τίμησε με ειδική πλακέτα το Αναγνωστήριο Αγιάσου και μίλησε με τα καλύτερα λόγια χαρακτηρίζοντάς το “κοιτίδα και κιβωτό πολιτισμού”. Την πλακέτα παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος του Αναγνωστηρίου κ. Παναγιώτης Σκορδάς.

Και στις δύο εκδηλώσεις ο Αντιπρόεδρος μετέφερε τις ευχαριστίες του Προέδρου και του Δ.Σ του Αναγνωστηρίου, τονίζοντας ότι το  Ιστορικό Πολιτιστικό Σωματείο της Αγιάσου αγωνίζεται καθημερινά τόσο για τη λειτουργία των τμημάτων του, της Bιβλιοθήκης και του Μουσείου του  όσο και για την αποκατάσταση του θεάτρου του που έπαθε τεράστιες ζημιές τον περασμένο Ιανουάριο.

 

 

The post Ο Σύλλογος Ελληνοαμερικανών Λέσβου γιόρτασε την Κυριακή των Ευχαριστιών την Κυριακή 19 Νοέμβρη στην Αγιάσο appeared first on Ικαριακή Ραδιοφωνία.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video