ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

2 θέσεις εργασίας στην καθαριότητα Περιφερειακών Ιατρείων Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου

2 θέσεις εργασίας στην καθαριότητα Περιφερειακών Ιατρείων Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου

Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατόν σαράντα τριών (143) ατόμων προχωράει η 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου, για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων ή επειγουσών περιστάσεων στην Κεντρική Υπηρεσία της όσο και στις αποκεντρωμένες μονάδες αυτής, οι οποίες εδρεύουν σε δήμους των Νομών Αττικής, Κυκλάδων, Δωδεκανήσου, Λέσβου, Χίου και Σάμου.

Οι προσλήψεις αφορούν σε ΥΕ προσωπικό καθαριότητας και σε αυτές περιλαμβάνονται 2 θέσεις εργασίας σε Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο.

Συγκεκριμένα, οι θέσεις κατανέμονται ως εξής:

1 άτομο για το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Αγίου Ευστρατίου για απασχόληση 3 ώρες ημερησίως για 3 ημέρες την εβδομάδα.

1 άτομο για το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Μούδρου και τα Περιφερειακά Ιατρεία Πορτιανού, Κοντοπουλίου και Ατσικής για απασχόληση 2 ώρες ημερησίως για κάθε ιατρείο, 3 ημέρες την εβδομάδα.

Οι συμβάσεις θα έχουν διάρκεια από την ημερομηνία υπογραφής τους και μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2018. 

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Κριτήρια και βαθμολόγηση αυτών

Η σειρά κατάταξης μεταξύ των υποψηφίων καθορίζεται με βάση τα ακόλουθα κριτήρια:

1. Χρόνος ανεργίας (4 μήνες)

2. Ανήλικα τέκνα

3. Βαθμός βασικού τίτλου [Δεν βαθμολογείται όταν απαιτείται τίτλος Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ)]

4. Εμπειρία ομοειδής με την εκάστοτε ειδικότητα [συνολικός χρόνος απασχόλησης έως 240 μήνες]

4.α. Κτηθείσα σε χώρους παροχής πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας ή τριτοβάθμιας φροντίδας υγείας του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ (έως 120 μήνες)

4.β. Κτηθείσα σε χώρους παροχής πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας ή τριτοβάθμιας φροντίδας υγείας στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ (έως 120 μήνες)

5. Αναπηρία υποψηφίου με ποσοστό τουλάχιστον 50%

6. Αναπηρία γονέα, τέκνου, αδελφού ή συζύγου

Εντοπιότητα:

Για τις δύο αυτές θέσεις προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων, ανεξάρτητα από το σύνολο των μονάδων που συγκεντρώνουν, οι μόνιμοι κάτοικοι των δήμων Αγίου Ευστρατίου και Λήμνου αντίστοιχα.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.7 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου, Θηβών 46 – 48, Τ.Κ. 185 43 - Πειραιάς, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού υπόψιν κ.κ. Γεωργίας Καρβελά, Μαρίας Σκιάφου, Χριστίνας Σταματίου, Ιακωβίνας Κυπαρισσιανού και Ευαγγελίας Καρεγλά (τηλ. επικοινωνίας: 213 - 2004247, 213 - 2004296 και 213- 2004254).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της κεντρικής υπηρεσίας μας, στα καταστήματα των αποκεντρωμένων μονάδων αυτής καθώς και στο χώρο των ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων των δήμων όπου αυτές εδρεύουν, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Προκήρυξη υπ’ αριθμ. ΣΟΧ1/2017

«Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)»

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video