ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Χαιρετισμός Βουλευτή Σάμου στο 7ο Συνέδριο για τη «Διαχείριση και Βελτίωση Παράκτιων Ζωνών»

Χαιρετισμό στο 7ο Συνέδριο για την «Διαχείριση και Βελτίωση Παράκτιων Ζωνών» απηύθυνε  ο Βουλευτής Σάμου και Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής κ. Δημήτρης Σεβαστάκης, τη Δευτέρα 20-11-2017.

Το σημαντικό συνέδριο λαμβάνει χώρα στο Ίδρυμα Ευγενίδου και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λέσβου και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου. Διακεκριμένοι επιστήμονες εξετάζουν ζητήματα όπως: ο Πολεοδομικός και Χωροταξικός Σχεδιασμός των Παράκτιων Ζωνών, τα Έργα Προστασίας και Διαμόρφωσης στις Παράκτιες Ζώνες, ο Βιώσιμος Τουρισμός στις Παράκτιες Ζώνες κ.λπ.

Ο κ. Σεβαστάκης στο χαιρετισμό του ανέφερε μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα:

«Είναι σημαντικό να εκληφθεί από την κοινωνία η σπουδαιότητα των παράκτιων ζωνών και του αιγιαλού, ιδιαίτερα σε περιοχές όπως οι νησιωτικές. Η εμπορική χρήση, η τουριστική αξιοποίηση, οι ορθολογικές και καλά μελετημένες επεμβάσεις στους λιμένες και τις παράκτιες ζώνες είναι απαραίτητο να μην αντινομούν μεταξύ τους, αλλά και να συμβάλλουν σε ένα πεδίο οργανωμένων δράσεων που θα εμποδίζει την αυθαιρεσία και θα ενισχύει τη βιώσιμη ανάπτυξη. Καθώς οι θεωρήσεις της κοινωνίας για το αστικό και φυσικό περιβάλλον βρίσκονται σε συνεχή μεταλλαγή, το πανεπιστήμιο, τα επιστημονικά συνέδρια και οι εισηγήσεις αποτελούν τον πυρήνα των μελλοντικών εφαρμογών. Πρέπει να δουλέψουμε προς μια ορθολογική διαχείριση και προστασία του εκτεταμένου παράκτιου μετώπου στη χώρα μας, το οποίο έχει πολυμορφία και πολλές αναπτυξιακές δυνατότητες».

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό και οι: κ. K. Μουτζούρης, Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής και τ. Πρύτανης ΕΜΠ, ο Κοσμήτωρ της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ κ. Δ. Κουτσογιάννης, και ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κ. Γ. Τζιάλας.

Από του γραφείο του Βουλευτή

 

The post Χαιρετισμός Βουλευτή Σάμου στο 7ο Συνέδριο για τη «Διαχείριση και Βελτίωση Παράκτιων Ζωνών» appeared first on Ικαριακή Ραδιοφωνία.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video