ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Πλέον είμαστε κριτές και όχι μόνο κρινόμενοι», τόνισε ο Γ.Γ.Α. κ. Ιούλιος Συναδινός στη Βουλή

Τις ενέργειες της ελληνικής αθλητικής ηγεσίας για την καταπολέμηση του ντόπινγκ ανέλυσε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, μιλώντας στα μέλη των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Μορφωτικών Υποθέσεων, σε κοινή συνεδρίαση στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής. Η μετατροπή του ΕΣΚΑΝ στον ανεξάρτητο ΕΟΚΑΝ και ο σεβασμός που έχει κερδίσει η Ελλάδα στον διεθνή χώρο, με ανάληψη πρωτοβουλιών για καινοτόμες πολιτικές κατά της μάστιγας της φαρμακοδιέγερσης ήταν δύο από τα βασικά θέματα με τα οποία καταπιάστηκε, παίρνοντας το λόγο από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη. «Πλέον είμαστε κριτές και όχι μόνο κρινόμενοι» τόνισε ο Ιούλιος Συναδινός.

 

Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, στον πρόλογό του όρισε την ηθική στον αθλητισμό: «Η ηθική στον αθλητισμό είναι κάθε τι που αναδεικνύει τον ανθρωποκεντρικό του χαρακτήρα, κάθε τι που αναδεικνύει τον αθλητισμό ως ένα μέσο προάσπισης της υγείας, για την πολύπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας της νέας γενιάς, ένα εργαλείο κοινωνικής ενσωμάτωσης, συνεργασίας, κοινωνικοποίησης και άρσης αποκλεισμών. Κάθε τι, που εμποδίζει αυτόν τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα δεν μπορεί να γίνεται αποδεκτό και δεν νοείται ως ηθική διάσταση στον αθλητισμό.

 

Δίνοντας στοιχεία για τη μάστιγα του ντόπινγκ, ο Ιούλιος Συναδινός εξήγησε: «Καταρχήν, όλοι γνωρίζουμε ότι το ντόπινγκ αποτελεί μια μάστιγα, η χρήση απαγορευμένων ουσιών ή μεθόδων αποτελεί εγκληματική συμπεριφορά είτε αφορά στον χρήστη είτε αφορά στο διακινητή είτε στον παραγωγό των παράνομων ουσιών είτε σε αυτόν ο οποίος παροτρύνει στη χρήση ουσιών και μεθόδων. Έχουμε μια νομοθεσία, η οποία είναι σαφής σε σχέση με αυτό και σε σχέση με τις κυρώσεις, οι οποίες πρέπει να επιβάλλονται. Πρέπει να ξέρετε ότι τα στοιχεία που έχουμε και έχουν παρουσιαστεί στις διεθνείς συνδιασκέψεις αναγάγουν το ντόπινγκ ως την τρίτη πιο επικερδή παράνομη δραστηριότητα μετά  το λαθρεμπόριο καυσίμων και μετά  το εμπόριο ναρκωτικών ουσιών στην γενικότερη διάσταση. Είναι πιο επικερδής επιχείρηση και από πολλές άλλες που εμείς θεωρούμε, όπως το εμπόριο φαρμάκων κ.λπ., επομένως, η καταπολέμηση μιας τέτοιας μάστιγας αφορά όλους μας, αφορά στον πολιτικό κόσμο, αφορά στην εκπαιδευτική κοινότητα, αφορά στον αθλητικό κόσμο, την ιατρική κοινότητα και όλους όσους εμπλέκονται γενικά με την κοινωνία με τη νέα γενιά».

 

 

Αναδημοσίευση από : http://www.amna.gr

The post «Πλέον είμαστε κριτές και όχι μόνο κρινόμενοι», τόνισε ο Γ.Γ.Α. κ. Ιούλιος Συναδινός στη Βουλή appeared first on Ικαριακή Ραδιοφωνία.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video