ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο ΣΚΑΪ και η Π.Ο.Σ.Ε.Α ενώνουν τις δυνάμεις τους στη Λήμνο για την αιμοδοσία!

Ο ΣΚΑΪ και η Π.Ο.Σ.Ε.Α ενώνουν τις δυνάμεις τους στη Λήμνο για την αιμοδοσία!

Ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με την Π.Ο.Σ.Ε.Α (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων  Εθελοντών Αιμοδοτών) και την υποστήριξη της ΒΙΚΟΣ Α.Ε πραγματοποιούν για 2η χρονιά, μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για την αιμοδοσία με τίτλο «Όσο φυσικό είναι να πίνεις νερό, τόσο φυσικό είναι να δίνεις αίμα!».

Όπως μεταδίδει το skai.gr, ο σταθμός μέσα από την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και την ιστοσελίδα του θα ενημερώνει για τα οφέλη της αιμοδοσίας.

Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Τα αποτελέσματά της σώζουν ζωές, γιατί το αίμα ούτε παράγεται ούτε αντικαθίσταται. 

Στο πλαίσιο αυτής της εκστρατείας θα διοργανωθούν σε διάστημα δύο μηνών δράσεις αιμοδοσίας σε περιοχές της Αθήνας και της περιφέρειας. Μόνο η εθελοντική προσφορά αίματος θα δώσει καθημερινή εισροή αίματος στις αιμοδοσίες της χώρας και θα προσφέρει ασφάλεια για την αντιμετώπιση των ασθενειών. 

Oι δράσεις της 2ης εβδομάδας εθελοντικής αιμοδοσίας θα πραγματοποιηθούν:

Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου

Στις Φέρες, στο Δημοτικό κατάστημα Φερών στην Πλατεία Ελευθερίας από τις 09:00 έως τις 13:30

Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 

Στο Άργος, στην Αίθουσα τέχνης & Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος από τις 17:00 έως τις 20:30

Την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 

Στην Λήμνο, στο Γενικό νοσοκομείο Λήμνου από τις 09:00 – 13:00 & από τις 17:00 έως τις 20:00 

«Όσο φυσικό είναι να πίνεις νερό, τόσο φυσικό είναι να δίνεις αίμα!»

Υπενθυμίζεται ότι, όπως έχει ανακοινώσει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Λήμνου ο «Άγιος Παντελεήμων, θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία στο Γενικό Νοσοκομείο Λήμνου, σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αίματος του νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ», τις εξής ημέρες και ώρες:

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου από τις 9:00-13:00 & 17:00-20:00,
Παρασκευή 24 Νοεμβρίου από τις 9:00-13:00 & 17:00-20:00 και
Σάββατο 25 Νοεμβρίου από τις 9:00-14:00 (όχι το απόγευμα).

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video