ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το "Πήγασος" φεύγει, το "Νήσος Χίος" έρχεται στη γραμμή της Λήμνου

Το

Το πλοίο θα εκτελεί τα δρομολόγια της γραμμής Καβάλα-Λήμνος-Άγιος Ευστράτιος-Λαύριο για περίπου έναν μήνα-«Περιηγηθείτε» στο εσωτερικό του και μάθετε πότε θα το δείτε να μπαίνει για πρώτη φορά στο λιμάνι της Καβάλας.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλοία της HELLENIC SEAWAYS, το ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ, έρχεται για πρώτη φορά στην Καβάλα και μπαίνει στη γραμμή του Καβάλα-Λήμνος-Άγιος Ευστράτιος-Λαύριο, αντικαθιστώντας το ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ το οποία θα βγει για την ετήσια ακινησία του για λόγους συντήρησης, όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή.

Το πλοίο θα ξεκινήσει δρομολόγια από την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018 από το Λαύριο και στην Καβάλα θα φτάσει την Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018, χωρίς ακόμα να έχουν οριστεί από την εταιρία οι ώρες των αφίξεων και αναχωρήσεων, ενώ θα μείνει «επιστρατευμένο» στην εν λόγω γραμμή για περίπου έναν μήνα.

 

Το ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ ναυπηγήθηκε στα ελληνικά ναυπηγεία της Ελευσίνας το 2007. Το μήκος του ανέρχεται στα 141 μέτρα, το πλάτος στα 21 μέτρα, ενώ το βύθισμα του πλοίου φτάνει τα 5,20 μέτρα.

Η μέγιστη ταχύτητα την οποία μπορεί να αναπτύξει το πλοίο φτάνει τους 28,4 κόμβους και μπορεί να μεταφέρει 418 οχήματα και 1.715 επιβάτες, ενώ διαθέτει 74 καμπίνες και 252 κλίνες.

Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του πλοίου

Πηγή: videotex.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video