ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Δημοτική Κοινότητα Μύρινας φωταγώγησε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της (photos)

Η Δημοτική Κοινότητα Μύρινας φωταγώγησε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της (photos)

Με μεγάλη επιτυχία η Δημοτική Κοινότητα Μύρινας πραγματοποίησε και φέτος την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο κέντρο της πόλης.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο Έπαρχος Λήμνου κος Ευάγγελος Γιαρμαδούρος, ο Αντιδήμαρχος κος Σαράντης Πανταζής, ο επικεφαλής της παράταξης «η Λήμνος διεκδικεί» κος Δημήτρης Μπουλώτης, Δημοτικοί σύμβουλοι, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων και πλήθος συμπολιτών μας.

"Με τον καιρό σύμμαχο, η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας!

Όμορφες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, κάλαντα, παραδοσιακά τραγούδια και χοροί, πλούσιος μπουφές , άφθονο κρασί, μακιγιάζ για τους μικρούς μας φίλους, δρώμενα, βεγγαλικά και ζεστοί λουκουμάδες, συντέλεσαν στη δημιουργία μιας ζεστής εορταστικής ατμόσφαιρας, εκεί που χτυπάει η «καρδιά» της Μύρινας στη Πλατεία Υψιπύλης, η οποία γέμισε ασφυκτικά από μικρούς και μεγάλους συμπολίτες μας.

Για την επιτυχία της εκδήλωσης μας, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς:
- Την Χορωδία και τα μουσικά σύνολα του Δήμου Λήμνου και τον υπεύθυνο κο Δημήτρη Μαυράκη.
- Τον Φοιτητικό σύλλογο Λήμνου για την άψογη συνεργασία μας και την πολύτιμη συμμετοχή του στη γιορτή μας.
- Τις υπεύθυνες κυρίες του Κοινωνικού Φαρμακείου και Παντοπωλείου Δήμου Λήμνου.
- Τον Εμπορικό Σύλλογο Λήμνου για τη στήριξή του.
- Το Ωδείο Λήμνου.
- Το Φιλοζωικό Σωματείο Λήμνου.
- Τον ΓΑΣ ΜΥΡΙΝΑΣ
- Τις επιχειρήσεις ΑΦΟΙ ΧΡΥΣΑΦΗ, ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΛΑ, ΕΝΩΣΗ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΜΩΝ ΛΗΜΝΟΥ, ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΟΛΥΜΠΙΑ, ΑΦΟΙ ΔΑΛΑΒΙΤΣΟΥ και τον κο ΝΙΚΟ ΜΥΡΜΗΓΚΟ , για τη στήριξή τους.
- Τον κους Ηλία Κελεμένη, Πέτρο Παπούλκα και την κα Άννα Τοσούνογλου, καθώς και όλους τους υπαλλήλους του Δήμου για τη βοήθεια τους.
- Τον ΟΕΠΑ ΔΗΜΟΥ ΛΗΜΝΟΥ για την οικονομική και υλικοτεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης μας.
- Τα ΜΜΕ για την προβολή της εκδήλωσης.
- Και τέλος όλους όσους μας τιμήσατε με την παρουσία σας και μας ενθαρρύνετε με τα κολακευτικά σας λόγια" καταλήγει η ανακοίνωση της δημοτικής κοινότητας Μύρινας.

{gallery}xmas_myrina17{/gallery}


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video