ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εγκρίθηκαν οι εκπρόθεσμες αιτήσεις ενίσχυσης αγροτών της Σάμου


Ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε) ενέκρινε πρόσφατα τις εκπρόθεσμες ενιαίες αιτήσεις ενίσχυσης παραγωγών από το νομό Σάμου για το έτος 2015.


Όπως αναφέρει ο βουλευτής Σάμου, Δημήτρης Σεβαστάκης, συγκεκριμένα ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε επανεξέτασε τα αιτήματα παραγωγών από το νομό Σάμου που αφορούσαν στην αποδοχή ενστάσεων για την οριστικοποίηση των Εκπρόθεσμων Ενιαίων Αιτήσεων Ενίσχυσης του έτους 2015 (που εκ παραδρομής δεν είχαν οριστικοποιηθεί κατά την υποβολή τους) και οι οποίες υποβλήθηκαν από τον Ε.Ο.Σ Σάμου.

Η απόφαση έρχεται μετά από τη συνεχή συνεργασία του Βουλευτή Σάμου Δημήτρη Σεβαστάκη με τη διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ και τοπικά συνεταιριστικά στελέχη, ώστε να γίνει εντέλει αποδοχή των αιτήσεων των παραγωγών.

Ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε αποφάσισε την αποδοχή των ενστάσεων, για λόγους ανωτέρας βίας και εξαιρετικών περιστάσεων, οι οποίες υποβλήθηκαν με την υπ’ αριθμ. 35953/9-2-2016 αίτηση από την ΕΟΣ Σάμου, στο όνομα και για λογαριασμό των αιτούντων παραγωγών. 

Περιλαμβάνονται 182 ονόματα παραγωγών και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για την οριστικοποίηση των αιτήσεών τους εντός προθεσμίας 30 ημερών από την κοινοποίηση της απόφασης.




Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video