ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Καλύφθηκε το ποσό του «Εξοικονομώ» για το Βόρειο Αιγαίο

Καλύφθηκε το ποσό του «Εξοικονομώ» για το Βόρειο Αιγαίο

Της Μυρσίνης Τζινέλλη

Στις 2 χθες το μεσημέρι εξαντλήθηκαν τα χρήματα των 12 εκατομμυρίων ευρώ που αντιστοιχούν για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στο πρόγραμμα «εξοικονομώ κατ οίκων» και όσοι κατέθεσαν την αίτηση τους από κει και μετά θεωρούνται επιλαχόντες.

Μέχρι τις 2:00 το μεσημέρι αίτηση είχαν υποβάλει 420 νοικοκυριά στη Λέσβο, 220 στη Χίο και 100 στη Σάμο ενώ εκκρεμούσε η αίτηση και θεωρούνται επιλαχόντες 110 στη Λέσβο, 60 στη Χίο, 40 στη Σάμο και Ικαρία Λήμνος μαζί γύρω στα 90 αιτήματα. Από τον διπλασιασμό των κρατικών κονδυλίων του προγράμματος που ανακοίνωσε ο υπουργός περιβάλλοντος θα ενταχθούν και οι επιλαχόντες που πρόλαβαν και κατέθεσαν την αίτησή τους. Σύνολο δηλαδή για όλη την περιφέρεια θα ικανοποιηθούν περί τα 1100 αιτήματα και θα «πέσουν» στην τοπική αγορά 16 εκατομμύρια (7,5 εκατ. από την Περιφέρεια και 4,5+4,5 εκατ. από το  ΕΠΑνΕΚ).

Να θυμίσουμε ότι όσοι είχαν κάποια αυθαίρετη κατασκευή σε χαρακτηρισμένη  αρχαιολογική και ιστορική περιοχή δεν μπόρεσαν καν να υποβάλλουν αίτηση αφού πρώτα έπρεπε να τακτοποιηθεί από το Υπουργείο Πολιτισμού κάτι που δεν έγινε και αφορά την πόλη της Μυτιλήνης, στην πόλη της Χίου, η μισή σχεδόν Λήμνος και πολλοί οικισμοί της Σάμου.

 

Πηγή: era-aegean.gr

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video