ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το νέο μέλι MELIMNOS «φοράει» την πολυτέλεια με την υπογραφή της WUDENS

Το νέο μέλι MELIMNOS «φοράει» την πολυτέλεια με την υπογραφή της WUDENS

Το απαράμιλλης ποιότητας και γεύσης μέλι της Λήμνου πλέον εντυπωσιάζει και με την εμφάνισή του χάρη σε νέους ανθρώπους από το νησί, οι οποίοι με όπλα τους τη φαντασία και την ευρηματικότητά τους προσέδωσαν στο «χρυσάφι» της Λήμνου την εικόνα που του αρμόζει.

Η MELIMNOS είναι μια νεότευκτη εταιρεία, η οποία σε συνεργασία με μικρούς παραγωγούς από τη Λήμνο αλλά και τη Χαλκιδική επιχειρεί να αναδείξει το υψηλής ποιότητας ελληνικό μέλι, τα χαρακτηριστικά του οποίου το κατατάσσουν σε ένα από τα καλύτερα στην παγκόσμια αγορά.

Στο τιμόνι της MELIMNOS βρίσκεται ο Αλέξανδρος, λογιστής – φοροτεχνικός στο επάγγελμα, με καταγωγή από τη Λήμνο. Διαμένει στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, όμως η ζωή του δεν έπαψε ποτέ να είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το αγαπημένο του νησί. Αξιοποιώντας τις εμπειρίες του γύρω από τη μελισσοκομία, τις οποίες απέκτησε πλάι στον πατέρα του, ο Αλέξανδρος αποφάσισε να συμβάλει με τον δικό του τρόπο στην ανάδειξη του εξαιρετικής ποιότητας μελιού της Λήμνου.

Ο νεαρός ιδιοκτήτης της MELIMNOS γνώριζε καλά ότι ένα εξαιρετικό προϊόν δεν μπορεί παρά να συνοδεύεται από την ανάλογη συσκευασία. Για τον λόγο αυτόν ένωσε τις δυνάμεις του με τη WUDENS για την κατασκευή καινοτόμων χειροποίητων ξύλινων συσκευασιών επιδιώκοντας να χαρίσει στον καταναλωτή την ευκαιρία να βιώσει μία μοναδική εμπειρία γεύσης και υψηλής αισθητικής.

melimnos2

Αυτή τη στιγμή πέρα από μία σειρά πολυτελών χάρτινων συσκευασιών, διατίθενται δύο ξύλινες συσκευασίες MELIMNOS. Η μία αποτελεί μία μικρογραφία κυψέλης και η δεύτερη αποτυπώνει το περιεχόμενό της, τα πλαίσια της κυψέλης. Στις δύο αυτές κατασκευές, MELIMNOS και WUDENS έχουν διατηρήσει αναλλοίωτα τα φυσικά χαρακτηριστικά του ξύλου το οποίο έχουν διακοσμήσει με το λογότυπο της εταιρείας από χρυσό 14 καρατίων, στοιχεία τα οποία σε συνδυασμό με το χειροποίητο της κατασκευής τις καθιστούν προϊόντα πολυτελείας.

Εάν θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα τη MELIMNOS επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της στο Facebook (εδώ) και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό που βρίσκεται σε εξέλιξη για να κάνετε δική σας μια μοναδική χειροποίητη ξύλινη συσκευασία από τη συλλογή της MELIMNOS.

melimnos 1

melimnos3

melimnos 5

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video