ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Σάρωσε» ο στίβος της ΑΕΛ | Με 7 χρυσά, 4 αργυρά και 4 χάλκινα επέστρεψαν στη Λήμνο

«Σάρωσε» ο στίβος της ΑΕΛ | Με 7 χρυσά, 4 αργυρά και 4 χάλκινα επέστρεψαν στη Λήμνο

Χωρίς περιττά λόγια και φαμφάρες, το τμήμα στίβου της ΑΕΛ, απέδειξε ότι είναι «Λάτρεις του Εύ Αγωνίζεστε και του υγιούς συναγωνισμού!!!» και το απέδειξε περίτρανα μέσα από την ανακοίνωση που εξέδωσε για την τεράστια επιτυχία των αθλητών του.

Τα παιδιά σάρωσαν στην κυριολεξία...

Η ανακοίνωση αναφέρει:Πιστοί στην φιλοσοφία μας για την ανάπτυξη του αθλητισμού και την απασχόληση των παιδιών με αυτόν στο νησί μας!!!

Ευγνώμονες από την στήριξη της κοινωνίας και των τοπικών αρχών !!!

Γεμάτοι αισιοδοξία για το μέλλον του οικοδομήματος που λέγεται κλασικός αθλητισμός στην Λήμνο και χτίζετε λιθαράκι-λιθαράκι!!!

Χαρούμενοι και ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα και την συμμετοχή μας στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Ν.Λέσβου!!!
Συνεχίζουμε το έργο μας!!!

Τα 7 Χρυσά, τα 4 Αργυρά,τα 4 Χάλκινα ,η 2η Θέση στην Σκυταλοδρομία 4Χ80 αγοριών,η 3η Θέση στην Σκυταλοδρομία 4Χ80 κοριτσιών,τα πολλά ατομικά ρεκόρ και η μεγάλη πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην σφαιροβολία παγκορασίδων της Γεσθημανής Κρομμυδέλλη είναι ο απολογισμός της συμμετοχής μας στο διασυλλογικό Ν.Λέσβου που έγινε την Παρασκευή 27-4-2018 στη Μυτιλήνη!!!

Αναλυτικά:
.Κρομμυδέλλη Γεσθημανή: 1η σφαιροβολία, 1η ακοντισμό !!!
.Πατρώνιας Σταύρος : 1ος τριπλούν,2ος 300μ !!!
.Κυριατζή Σοφία : 1η ύψος,3η 600μ !!!
.Ασβεστάς Σταμάτης : 1ος 600μ !!!
.Γιαλαμά Χρυσούλα: 1η 600μ !!!
.Λεοτσάκος Γιάννης: 1ος 3000μ !!!
.Καραγιάννη Άννα: 2η ύψος, 3η 2000μ !!!
.Λαζαρίδης Κώστας: 2ος ακόντιο, 5ος σφαιροβολία !!!
.Σαμιώτης Χαράλαμπος : 3ος ακόντιο, 7ος σφαιροβολία !!!
.Καζόλης Αλέξανδρος : 3ος 300μ !!!
.Μουχτής Χάρης : 3ος 150μ !!!
.Τακίδου Ιωάννα : 4η 300μ !!!
.Αρβανίτη Μάγδα : 5η 150μ !!!
.Ασβεστάς-Λεοτσάκος-Καζόλης-Μουχτής : 2η θέση 4Χ80μ.
.Νικολακάκου-Γιαλαμά-Τακίδου-Αρβανίτη: 3η θέση 4Χ80μ.
Αφιερώνουμε τις επιτυχίες μας στην αθλήτρια μας Κολώνα Βασιλική που λογω τραυματισμού δεν ήτανε μαζί μας!!! ''Μας έλειψες"!!!

Πολλά - Πολλά ΜΠΡΑΒΟ στη ομάδα μας,τα θερμά μας συγχαρητήρια στους αθλητές μας,στην Προπονητική μας ομάδα και στις οικογένειές τους!!!

Τα συγχαρητήρια μας σε όλους τους αθλητές όλων των σωματείων,στο σύνδεσμο κριτών Ν.Λέσβου,στην Ε.Α.Σ.-ΣΕΓΑΣ Ν.Λέσβου και σε όλους τους συντελεστές διεξαγωγής των αγώνων.

Για πολλοστή φορά ένα τεράστιο ευχαριστώ :Σε όλους τους χορηγούς μας , Στον Δήμαρχο Λήμνου Κο Δημήτρη Μαρινάκη για τη βοήθεια και την στήριξή του, στη Hellenic Seaways και στο πλήρωμα του Ν.Μύκονος για την φιλοξενία,σε όλους εσάς που στηρίζετε το έργο μας και σε όλους εσάς που πιστεύετε στις αρχές μας και στις αξίες μας!!!

{gallery}ael_st{/gallery}


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video