ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Λήμνος: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για εγγραφή στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ

Λήμνος: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για εγγραφή στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ

Η ΕΕΤΑΑ Α.Ε. ανακοίνωσε την έναρξη της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής » 2018-2019 με χρονικό διάστημα υποβολής αιτήσεων συμμετοχών από 14/06/2018 έως 03/07/2018, αναφέρεται σε ενημέρωση του ΟΚΠΑ Δήμου Λήμνου.

Ειδικότερα, επισημαίνεται ότι καλούνται οι γονείς οι οποίοι θέλουν να εγγράψουν τα τέκνα τους στους παιδικούς σταθμούς του Οργανισμού μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος, να συμπληρώσουν και αποστείλουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής στην ΕΕΤΑΑ Α.Ε.

Κάθε ωφελούμενος/η μπορεί να υποβάλει μία και μοναδική αίτηση, βάσει ΑΦΜ, που θα δηλώσει κατά την ηλεκτρονική υποβολή με τη διαπίστευση του TAXISNET.

Η αίτηση συμμετοχής διατίθεται μόνο σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr) καθώς και η σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Κάθε ενδιαφερόμενη/ος για να συμμετάσχει στην παρούσα δράση πρέπει:

1. Να συμπληρώσει και να υποβάλει σε ηλεκτρονική μορφή τη φόρμα «Αίτηση συμμετοχής-Υπεύθυνη Δήλωση» στον ιστότοπο της Ε.Ε.Τ.Α.Α (eetaa.gr) στην ενότητα Παιδικοί Σταθμοί 2018-2019 – Ειδική εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων.

2. Να αποστείλει τα δικαιολογητικά συμμετοχής μαζί με την εκτύπωση της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής στην Ε.Ε.ΤΑ.Α. μόνο ταχυδρομικά ή με υπηρεσίες μεταφοράς (courier) στο χρονικό διάστημα από 14/06/2018 έως 03/07/2018 στα Γραφεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. στις αντίστοιχες Διευθύνσεις ανάλογα με τη γεωγραφική προέλευση των αιτούντων/αιτουσών.

Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών ορίζεται η 03.07.2018 και ώρα 24.00 βάσει απόδειξης ταχυδρομείου ή εταιρείας ταχυμεταφοράς (courier).

Για περισσότερες διευκρινίσεις αλλά και για την παροχή των σχετικών πληροφοριών οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Ο.Κ.Π.Α. Δήμου Λήμνου στο Κτίριο Σαχτούρη, Σαρρή 1, Ρωμέικος Γιαλός, Μύρινα, τηλέφωνο 2254025525, καθώς και στους Παιδικούς Σταθμούς του Οργανισμού, δηλαδή τον Παιδικό Σταθμό Μύρινας (τηλ. 2254022901) και τον Παιδικό Σταθμό Μούδρου (τηλ. 2254071132) όπου το προσωπικό του Οργανισμού θα παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια και τις πληροφορίες που απαιτούνται για την ορθή συμπλήρωση των αιτήσεων συμμετοχής.

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video