ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κατασβέστηκε η φωτιά στο κλειστό στρατόπεδο των Μυτιληνιών

Φωτογραφία: 24wro.com.gr

Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα του Σαββαάτου σε κτίριο του ανενεργού στρατοπέδου "Ανθυπολοχαγού Γεωργίου Μοσχονά", στους Μυτιληνιούς της Σάμου.
 
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, που ειδοποιήθηκε στη 01.47 κι έσπευσε στο σημείο με τέσσερα οχήματα κι επτά πυροσβέστες, η φωτιά εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και κατασβήστηκε άμεσα.
 
Μιλώντας στο My Samos Blog, ο διοικητής της Π.Υ. Σάμου, πύραρχος Δημοσθένης Ραγκαβάς, ανέφερε ότι από τις φλόγες καταστράφηκε μέρος της οροφής, καθώς και λάστιχα, στρώματα, κρεβάτια και ξύλα που ήταν αποθηκευμένα στον χώρο.
 
Όπως εξήγησε, οι πυροσβέστες δούλεψαν σχεδόν μέχρι το πρωί για την αποκάθαρση της καμμένης έκτασης. Παράλληλα, σημείωσε ότι το Ανακριτικό Τμήμα του Πυροσβεστικού Σώματος διενεργεί προανάκριση για τις συνθήκες υπό τις οποίες ξέσπασε η φωτιά.
 

Η δημοσιοποίηση του περιεχομένου της επιστολής του κ. Γκουγκούλη έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στους Μυτιληνιούς, όπου την προσεχή Τετάρτη 4 Ιουλίου συγκαλείται λαϊκή συνέλευση.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα, σε απαντητική του επιστολή προς τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρη Βίτσα, ο δήμαρχος Σάμου, Μιχάλης Αγγελόπουλος, είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν συμφωνεί με την πρόταση για δημιουργία άλλου ΚΥΤ στο νησί, καθώς δεν διασφαλίζεται η κατάργηση του υπάρχοντος, με αποτέλεσμα να υπάρχει ορατός κίνδυνος δημιουργίας δεύτερου ΚΥΤ που θα εγκλωβίσει ακόμη περισσότερες χιλιάδες μεταναστών.

Σημειώνεται ότι ανάλογη με τη σημερινή φωτιά στο συγκεκριμένο στρατόπεδο είχε, σύμφωνα με πληροφορίες, εκδηλωθεί και το 2015, όταν και πάλι είχε συζητηθεί το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί ο χώρος για την υποδοχή υπηκόων τρίτων χωρών.

My Samos Blog με πληροφορίες από το ΑΜΠΕ
  


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video