ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Δήμος Λήμνου ρίχνει τους τόνους και δίνει διευκρινίσεις για το «Νίκος Σαμαράς»

Ο Δήμος Λήμνου ρίχνει τους τόνους και δίνει διευκρινίσεις για το «Νίκος Σαμαράς»

Μετά τις αντιδράσεις και τον αναβρασμό σχετικά με τη μελλοντική χρήση του Κλειστού Γυμναστηρίου Μύρινας «Νίκος Σαμαράς», ο Δήμος Λήμνου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία δίνει διευκρινίσεις, με σκοπό την «αποφυγή παρερμηνειών ή σκόπιμης παραπληροφόρησης», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Με στόχο να δοθούν απαντήσεις στην ανησυχία η οποία εκφράζεται από μερίδα συμπολιτών μας σχετικά με τη μελλοντική χρήση του Κλειστού Γυμναστηρίου Μύρινας «Νίκος Σαμαράς», ο Δήμος Λήμνου προβαίνει σε μία σειρά διευκρινίσεων, για την αποφυγή παρερμηνειών ή σκόπιμης παραπληροφόρησης.

Η φιλοξενία της ομάδας καλαθοσφαίρισης Α1 εθνικής κατηγορίας στις εν λόγω αθλητικές εγκαταστάσεις αποφασίστηκε έπειτα από πρόταση δωρεάς του κ. Μπούμπουρα. Αποτελεί δε μία κίνηση η οποία θα αποφέρει πολλαπλά οφέλη τόσο στο κλειστό γυμναστήριο όσο και γενικότερα στο νησί, ορατά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Σημειώνεται ότι η διάθεση δημοτικών εγκαταστάσεων για την φιλοξενία αθλητικών ομάδων είναι σύννομη και μάλιστα συνήθης, καθώς υπάρχουν πλείστα όσα άλλα παραδείγματα ανά την Ελλάδα. Σε καμία όμως περίπτωση δεν αποτελεί «παραχώρηση κατ’ αποκλειστικότητα» όπως εσφαλμένα αναφέρεται σε ανακοινώσεις.

Η απόφαση για την αποδοχή της συγκεκριμένης δωρεάς ελήφθη κατά πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο και γνωρίζοντας ότι η αποδοχή της δωρεάς θα επηρεάσει σημαντικά τις υφιστάμενες αθλητικές δραστηριότητες και την εν γένει λειτουργία του Κλειστού Γυμναστηρίου Μύρινας, όπως ξεκάθαρα αναφέρεται στη σχετική απόφαση (150/2018).

Ο Δήμος Λήμνου σε καμία περίπτωση δεν έκανε «έξωση» στους συλλόγους όπως λανθασμένα επισημαίνεται σε δημοσιεύματα. Αντιθέτως, σε συνεργασία με τον δωρητή, αναζητήθηκαν λύσεις ώστε να εξυπηρετηθούν και όσοι χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου. Στο πλαίσιο αυτό υπάρχει πρόβλεψη για τη διεξαγωγή αγώνων βόλεϊ, όταν προκύπτει τέτοια ανάγκη, με την εγκατάσταση συγκεκριμένου δαπέδου, ενώ εξετάζονται άλλες δυνατότητες για την εξυπηρέτηση του προπονητικού σκέλους και των μικρότερων ηλικιών.

Ακολουθούνται όλες οι προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες προκειμένου να δοθεί αδειοδότηση, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της διοργανώτριας αρχής και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Παράλληλα, εκσυγχρονίζεται με την ευγενική χορηγία του συμπατριώτη μας μια αθλητική εγκατάσταση του Δήμου, της οποίας η χρήση θα παραχωρηθεί, με στόχο να διεξαχθούν αγώνες καλαθοσφαίρισης Α1 εθνικής κατηγορίας, ενώ στον ίδιο χώρο θα γίνονται οι προπονήσεις της ομάδας.

Το «Νίκος Σαμαράς» όχι μόνο εξακολουθεί να υπάρχει και να τιμά τη μνήμη του πρωταθλητή μας, αλλά εκσυγχρονίζεται και αναβαθμίζεται.

Καλούμε τους παράγοντες και τις αθλήτριες του βόλεϊ να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα του νομού μας και δεσμευόμαστε σε συνέχεια και της συνάντησης που είχαμε στο Δημαρχείο να διαχειριστούμε τους διαθέσιμους χώρους, συμπεριλαμβανόμενων και των χώρων του γυμναστηρίου «Νίκος Σαμαράς», καλύπτοντας στο σύνολο τις υποχρεώσεις τους.

Σε κάθε περίπτωση, είμαστε ανοικτοί για συζήτηση με όλους τους εμπλεκόμενους παράγοντες, με στόχο την εξεύρεση κοινώς αποδεκτών λύσεων.

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video