ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Το τέλος της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας στη Σάμο!

Φωτογραφία του Νίκου Τσουμάκη

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, ένας θεσμός με δεκάδες εκδηλώσεις που διοργάνωσε και φέτος στο νησί του Πυθαγόρα ο Δήμος Σάμου.

Εκατοντάδες κάτοικοι της Σάμου συμμετείχαν στις τελευταίες εκδηλώσεις της εβδομάδας, οι οποίες διοργανώθηκαν την Παρασκευή στην πόλη της Σάμου και το Σάββατο, τόσο στην πρωτεύουσα του νησιού, όσο και στο Καρλόβασι.

Ο δήμαρχος Σάμου με αφορμή των ολοκλήρωση των εκδηλώσεων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας δήλωσε τα εξής:

"Για ακόμη μία χρονιά η ευρηματικότητα, η φαντασία και η δημιουργικότητα των δημοτών που μετέχουν στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας επιβραβεύονται. 

Ανάμεσα σε χιλιάδες Ευρωπαϊκούς Δήμους που μετέχουν στο Διεθνή Διαγωνισμό η Σάμος διεκδικεί τη διάκρισή της που αντανακλά όπως και τις προηγούμενες χρονιές στην ιστορία και το πολιτιστικό απόθεμα του νησιού μας!"

Την Παρασκευή στην παραλιακή της πόλης της Σάμου μικροί και μεγάλοι αθλητές επιδόθηκαν σε ασκήσεις πολεμικών τεχνών. 

Συμμετείχαν ο Αθλητικός Σύλλογος «Άλκιμος Σάμου» (Kick Boxing), ο Σύλλογος «Άγιος Εφραίμ» Μυτιληνιών Tae Kwon Do και η Σχολή Νομού Σάμου Tang Soo Doo.

Το Σάββατο στην πόλη της Σάμου, η Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο, όπως έχει καθιερωθεί η 22α Σεπτεμβρίου σε όλη την Ευρώπη, γιορτάστηκε με ποδηλατάδα μικρών και αγώνες χρονομέτρησης ενηλίκων. Ο Δήμος Σάμου ευχαρίστησε δημόσια για τη συνεισφορά του στους αγώνες τον Μάριο Καγιόπουλο.

Ο Γιακουμής Αμυρσώνης προσέφερε ορχιδέες και φυτά αμπέλοψης σε όλους τους συμμετέχοντες ενώ "παρών" στην εκδήλωση έδωσαν για ακόμα μία μέρα η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και το Vespa Club Σάμου. 

Τις εκδηλώσεις έκλεισε χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθέος Σάμου "Ο Καπετάν Λαχανάς".

Τέλος το Σάββατο στο Καρλόβασι, το Τοπικό Τμήμα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού διοργάνωσε τρεις δράσεις:
Τα παιδιά και τα στελέχη έφτιαξαν πινακίδα σήμανσης με τις αποστάσεις από κεντρικά σημεία της πόλης, τον χρόνο που απαιτείται να φτάσεις σε αυτά σε μέτρα και τις θερμίδες που θα «κάψει» κανείς περπατώντας.

Στην συνέχεια «ζωντάνεψαν» ένα καμένο δέντρο στέλνοντας το μήνυμά τους για την προστασία των δασών και του περιβάλλοντος. 

Τέλος διοργάνωσαν παιχνίδια στην κεντρική πλατεία του Καρλοβάσου! Συγχαρητήρια σε όλους!

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα που αναρτήθηκαν στη σελίδα "Samos European Mobility" στο facebook:

Παρασκευή στην πόλη της Σάμου:
















Σάββατο στην πόλη της Σάμου - Φωτογραφίες του Νίκου Τσουμάκη:


























Σάββατο στο Καρλόβασι:


















Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video