Τον Αύγουστο του 2018, η Οικογένεια Ποριάζη κατέκτησε βραβείο γεύσης στον παγκόσμιο διαγωνισμό Great Taste Awards.
Συγκεκριμένα, η εταιρεία βραβεύτηκε με ένα αστέρι (μέγιστος αριθμός αστεριών: τρία) για την εξαιρετική γεύση και την ποιότητα των παραδοσιακών ζυμαρικών της, των φλωμαριών.
Με περισσότερους από 500 κριτές, απαιτητικούς ειδικούς της γεύσης, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται κριτικοί τροφίμων, σεφ, μάγειρες, εστιάτορες και παραγωγοί, καθώς και πλήθος συντακτών τροφίμων και δημοσιογράφων, ο διαγωνισμός αναγνωρίζεται ευρέως ως το πιο σεβαστό σύστημα διαπίστευσης τροφίμων για τεχνίτες και παραγωγούς ειδικών τροφίμων.
Αξιοσημείωτο είναι λοιπόν το γεγονός πως, παρά τον μεγάλο όγκο συμμετοχών, η Οικογένεια Ποριάζη κατάφερε να κατακτήσει ένα σημαντικό βραβείο παγκόσμιας σημασίας αφήνοντας πίσω της μεγάλες βιομηχανίες τροφίμων.
Οι συμμετοχές στα Great Taste Awards ανήλθαν στα 12.600 προϊόντα επιχειρήσεων, από τα οποία μόλις 192 βραβεύτηκαν με τρία αστέρια, 1.207 με δύο αστέρια και 3.254 προϊόντα με ένα αστέρι. Στατιστικά, αυτό μεταφράζεται στο ότι μόνο το 37% των συμμετοχών διέπρεψε στον διαγωνισμό.
Σύμφωνα με τα σχόλια των επιτροπών αξιολόγησης του διαγωνισμού, όσον αφορά το βραβευμένο προϊόν, τα φλωμάρια, πρόκειται για «ελκυστικά ζυμαρικά με καλό άρωμα. Καλή καθαρή φρέσκια γεύση που έχει κάποια πολυπλοκότητα. Καλά κατασκευασμένο, απόλυτα ευχάριστο. Ένα ευχάριστα αρωματικό ζυμαρικό με υγιή γεύση και ευχάριστη υφή. Γλυκό στο στόμα, έχουν χρησιμοποιηθεί σαφώς καλής ποιότητας συστατικά. Πιστεύουμε ότι αυτό το προϊόν θα πετύχει και θα ήταν απολύτως ευχάριστο μόνο με το ελαιόλαδο ή/και το βούτυρο».
Υπενθυμίζεται ότι η βιοτεχνία «Οικογένειας Ποριάζη» είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που, με έδρα την Λήμνο, δραστηριοποιείται από το 1919 σε όλη την Ελλάδα, στον χώρο των αγροδιατροφικών προϊόντων προσφέροντας παραδοσιακά προϊόντα εξαιρετικής ποιότατας.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Υπεύθυνη Επικοινωνίας κα Φωτεινή Ποριάζη, τηλ.: 22540-51110, e-mail: poriazibros@gmail.com.
Πηγή
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου