ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Παρέμβαση Δημοτικής Κοινότητας Μύρινας για τα γκράφιτι της πόλης (photos)

Παρέμβαση Δημοτικής Κοινότητας Μύρινας για τα γκράφιτι της πόλης (photos)

"Nα επιδείξουν στοιχειώδη σεβασμό και να πάψουν να ρυπαίνουν οπτικά τους χώρους και τα κτίρια, επιβάλλοντας τη δική τους «αισθητική»", καλεί τους υπαίτιους για τα γκράφιτι στην πόλη της Μύρινας, το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας, μέσα από επιστολή που κοινοποιήθηκε στα μέσα ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει:

Στη Μύρινα παρατηρούμε εδώ και χρόνια να γίνονται βανδαλισμοί σε δημόσια και ιδιωτικά κτήρια και χώρους, με αναγραφή συνθημάτων και λοιπές ενέργειες που ασχημαίνουν την εικόνα τους και γενικά την εικόνα της πόλης μας.
Σε «καμβά» για γκράφιτι έχουν μετατραπεί τοίχοι σχολείων και άλλων δημόσιων κτηρίων, κοινόχρηστοι χώροι και σπίτια.

Η αναγραφή συνθημάτων σε τοίχους και κοινόχρηστους χώρους, με τη χρήση σπρέι όχι μόνο χειροτερεύει την εικόνα της πόλης μας, αλλά παράλληλα υποχρεώνει τους αρμόδιους φορείς να προχωρούν σε διαδικασίες αποκατάστασης της εικόνας των χώρων αυτών, με τις αντίστοιχες δαπάνες.

Ως Δημοτική Κοινότητα αναγνωρίζουμε το γκράφιτι ως μια μορφή τέχνης. Αυτό όμως που βλέπουμε να συμβαίνει δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση τέχνη. Είναι βανδαλισμός και προσβολή της περιβαλλοντικής αισθητικής, που λαμβάνει χώρα ακόμη και σε καινούριες επιφάνειες. Είναι καταστροφική ενέργεια με συνέπειες που έχουν αντίκτυπο ακόμη και στην τουριστική εικόνα της πόλης μας. Γίνεται χωρίς καμία έγκριση από κανέναν αρμόδιο φορέα και είναι παράνομο.

Καλούμε τους υπαίτιους αυτής της κατάστασης να επιδείξουν στοιχειώδη σεβασμό και να πάψουν να ρυπαίνουν οπτικά τους χώρους και τα κτίρια, επιβάλλοντας τη δική τους «αισθητική». Σεβόμαστε τους συμπολίτες μας. Προσέχουμε και διατηρούμε όμορφη τη πόλη μας.

{gallery}grafiti_myrina{/gallery}


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video