ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Black Friday στη Λήμνο | Τι λένε επιχειρηματίες και καταναλωτές

Black Friday στη Λήμνο | Τι λένε επιχειρηματίες και καταναλωτές

Ο θεσμός της Black Friday για δεύτερη χρονιά έφτασε Λήμνο και ο φωτογραφικός φακός του FM 100, έκανε τη βόλτα του στα μαγαζιά της Μύρινας για να ... βολιδοσκοπήσει την κίνηση και να καταγράψει τις απόψεις των καταναλωτών και των επιχειρηματιών.

Όπως λοιπόν ανέφεραν οι καταστηματάρχες της Μύρινας, σαφώς και σήμερα η κίνηση είναι μεγαλύτερη, σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες του μήνα, όμως είναι αισθητά μικρότερη σε σχέση με την περσυνή Black Friday.

Όπως φάνηκε οι καταναλωτές κινήθηκαν περισσότερο σε αγορές ρούχων, παπουτσιών και ηλεκτρικών – ηλεκτρονικών συσκευών.

Εντύπωση μας έκανε η δήλωση ιδιοκτήτη καταστήματος με ηλεκτρικές συσκευές ο οποίος ανέφερε ότι σήμερα έσπασε το όριο του ημερήσιου σε τζίρου σε σχέση με όλη την υπόλοιπη χρονιά αλλά και μιας καταναλώτριας η οποία μας δήλωσε ότι σήμερα, ενώ δεν είχε σκοπό να αγοράσει καινούρια τηλεόραση, τελικά έκανε την αγορά γιατί την βρήκε 200€ χαμηλότερα σε επίσης κατάστημα με ηλεκτρικά είδη στη Μύρινα.

Τέλος, αρκετοί επιχειρηματίες σχολίασαν το γεγονός ότι η ημερομηνία που φέτος προγραμματίστηκε η Black Friday δεν βοήθησε αρκετά, καθώς δεν έχουν γίνει οι πληρωμές μισθών και συντάξεων με αποτέλεσμα ο κόσμος να είναι κάπως σκεπτικός στις αγορές του.

Επίσης πολλοί πιστεύουν ότι το απόγευμα, ο κόσμος θα βγει και πάλι για αγορές, καθώς πολλοί το πρωί βρίσκονται στις εργασίες τους.

Γεγονός είναι πάντως πως οι τιμές στα μαγαζιά της Μύρινας ειδικά σήμερα είναι αρκετά χαμηλές με τους καταστηματάρχες να φτάνουν σε εκπτώσεις ακόμα και 70%.

{gallery}bf_limnos{/gallery}


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video