ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Έκκληση των Συλλόγων της ΟΓΕ στη Σάμο, για βοήθεια στους πρόσφυγες

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΑΜΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΙΩΝ

ΟΜΑΔΑ ΟΓΕ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΟΓΕ ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΟΥ

 

 

 

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ, ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Γυναίκες της Σάμου

Όλες μαζί να απαιτήσουμε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να σταματήσει να εφαρμόζει την επαίσχυντη συμφωνία της με ΕΕ και Τουρκία να εγκλωβίζει στο νησί μας πρόσφυγες και μετανάστες κάτω από απάνθρωπες συνθήκες, επιβαρύνοντας τόσο τους πρόσφυγες, όσο και το λαό του νησιού μας.

Η μόνη ρεαλιστική λύση είναι να κλείσει εδώ και τώρα το hot spot και να μην ανοίξει άλλο στο νησί. Οι πρόσφυγες να απεγκλωβιστούν από το νησί και από τη χώρα. Να παρθούν άμεσα μέτρα από κυβέρνηση, δήμο, περιφέρεια, για να μην μένουν οι άνθρωποι απροστάτευτοι στο κρύο και στη βροχή.  Να φύγουν εδώ και τώρα από το νησί οι ευάλωτες ομάδες και να πάνε σε ανοιχτές δομές φιλοξενίας στην ηπειρωτική Ελλάδα, με αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης.

Μέχρι τότε δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια στη δυστυχία και να συνηθίζουμε στην απανθρωπιά. Μπροστά μας έχουμε χειμώνα, βροχές και κρύα. Δεν ανεχόμαστε μικρά παιδιά ξυπόλητα, γυμνά, γυναίκες έγκυες, άρρωστες να ζούνε σε χαρτόνια, σκηνές μέσα στα σκουπίδια και στα ποντίκια.

Καλούμε τις γυναίκες μέλη μας, αλλά και όσες γυναίκες αρνούνται να αποδεχτούν στη συνείδησή τους αυτό το αίσχος, να σταθούν αλληλέγγυες σ’ αυτή την προσπάθεια.   Συγκεντρώνουμε κουβέρτες, χειμερινά ρούχα παπούτσια  για όποιον έχει ανάγκη (ντόπιο και ξένο)

  • στο Εργατικό Κέντρο Σάμου: κάθε Δευτέρα -Τετάρτη και Παρασκευή 10πμ – 1μμ.
  • στα κατά τόπους γραφεία των συλλόγων γυναικών μέλη της ΟΓΕ.

 

 

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ  

ΖΗΤΩ Η ΦΙΛΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

The post Έκκληση των Συλλόγων της ΟΓΕ στη Σάμο, για βοήθεια στους πρόσφυγες appeared first on Ικαριακή Ραδιοφωνία.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video