ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εταιρεία Ικαριακών Μελετών : Εθελοντικός καθαρισμός της Μονής Ευαγγελισμού Λευκάδας Ικαρίας

19/11/2018

Ανοιχτή Πρόσκληση

Την Πέμπτη 22/11 και την Παρασκευή 23/11/2018 η τετραμελής εθελοντική ομάδα της Εταιρείας Ικαριακών Μελετών (RobertaSeverineMario, Σπύρος) θα βρίσκεται στο Μοναστήρι της Λευκάδας για να καθαρίσει, μαζί με τον Παπά Λεωνίδα, τους χώρους που καταστράφηκαν 28 χρόνια πριν, από την τραγική πυρκαγιά του 1993 (Αρχονταρίκι, Κουζίνα, Κελιά μοναχών).

Ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ξεκινώντας από την καμένη Κουζίνα του Μοναστηριού, ώστε να αναδειχτεί η σημασία της αποκατάστασης του ιστορικού Μοναστηριού.

Η ώρα συνάντησης είναι 11:00 π.μ.

Απαραίτητος εξοπλισμός: Ρούχα και παπούτσια εργασίας.

Τα εργαλεία θα διατεθούν από το Μοναστήρι και την Εταιρεία Ικαριακών Μελετών.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974185330

 

Περισσότερες πληροφορίες: Η εθελοντική ομάδα της Εταιρείας Ικαριακών Μελετών συγκροτήθηκε μέσω της Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας στα πλαίσια του Erasmus+. Ξεκίνησε τις εργασίες της την 1η Οκτώβρη και θα ολοκληρώσει την παρουσία της στην Ικαρία στο τέλος Ιανουαρίου 2019. Η βασική εργασία είναι η ολοκλήρωση της τοποθέτησης των 147 Δελφικών Παραγγελμάτων των σοφών της κλασσικής αρχαιότητας στην διαδρομή της οροσειράς της Ικαρίας από το Δράκανο μέχρι τον Κάβο Πάπα, έργο που έχει ολοκληρωθεί κατά 90%. Επιπλέον έχει ολοκληρώσει τον καθαρισμό της περιοχής του Ταξιάρχη Μηλιωπού (παλαιοχριστιανική εκκλησία) και τον καθαρισμό μονοπατιών στην Αρέθουσα και στο Καραβόσταμο.  Μετά τον καθαρισμό της Μονής της Λευκάδας θα ακολουθήσει και ο καθαρισμός του κτιρίου του Εξομολογητηρίου και του παρακείμενου νερόμυλου. Έπονται και άλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες. Στο τέλος του προγράμματος θα διοργανωθεί ενημερωτική έκθεση.

The post Εταιρεία Ικαριακών Μελετών : Εθελοντικός καθαρισμός της Μονής Ευαγγελισμού Λευκάδας Ικαρίας appeared first on Ικαριακή Ραδιοφωνία.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video